Wellrivare & kartongstrimlare som främjar återbruk

Wellrivare och kartongstrimlare är perfekta verktyg för effektiv hantering och egen tillverkning av förpackningsmaterial. Med hjälp av en wellrivare kan du snabbt riva upp wellpapp och kartonger till fyllningsmaterial, samtidigt som det blir lättare att återanvända och återbruka materialet.

Väljer du en kartongstrimlare eller wellrivare från Cowab kan du optimera verksamheten genom att minska risken för spill, spara tid och samtidigt främja en mer miljövänlig produktion. Du kommer dessutom spara pengar eftersom du slipper köpa mer bubbelplast, styrofoamkulor och annat packmaterial – du skapar ditt eget miljövänliga förpackningsmaterial. Wellrivarna är enkla att använda och kräver minimalt med underhåll, vilket ger dig möjlighet att fokusera på andra viktiga aspekter av din verksamhet.

Miljövänligt förpackningsmaterial

Våra kartongstrimlare och wellrivare kan producera två olika typer av fyllningsmaterial: tredimensionell och platta mattor. Dessa miljövänliga fyllningsmaterial är perfekta att använda när du ska packa ner dina varor och produkter i kartonger som sedan skickas vidare till kunder. Den tredimensionella fyllningen som kartongrivaren skapar har god stötdämpning medan de platta mattorna är optimalt som mellanlägg och vid inslagning.

En annan bra sak med kartongstrimlare från Cowab är att de kan kopplas in med dammsugare. Det gör att damm och wellpapprester inte sprids runt i lokalen och städningen underlättas. Du kan komplettera wellrivarna med praktiska tillbehör som ställnigna och behållare som samlar upp den rivna kartongen.

Genom att välja en wellrivare eller kartongstrimlare från Cowab kan du effektivt bearbeta och återbruka wellpapp för att tillverka eget förpackningsmaterial på ett miljövänligt sätt som främjar hållbarhet. Vill du veta mer om våra wellrivare kan du alltid kontakta oss på Cowab – v finns på telefon, mejl och chatt.