Packmaterial för säkra försändelser

Upptäck vårt omfattande sortiment av packmaterial som ska möta dina behov av säkra leveranser. Vi erbjuder högkvalitativa alternativ inklusive wellpapp, bubbelplast och lådor av olika slag – bland annat specialdesignade e-handelslådor.

Skyddande och mångsidig wellpapp

Wellpapp på rulle är oumbärligt för att säkerställa skyddet på dina produkter under transport och lagring. Våra wellpapprullar är av hög kvalitet och ger ett effektivt skydd mot stötar och andra påfrestningar. Den mångsidiga naturen hos packmaterialet gör det lämpligt för både stort och skrymmande gods som mindre, och produkter med vassa kanter. Det skapar även en stabil grund för packning. Du kan välja mellan olika bredder för att du ska få en lösning som passar dina och verksamhetens behov.

Bubbelplast för effektivt stötskydd

För produkter som kräver extra stötskydd är bubbelplast eller bubbelfolie det perfekta valet. Detta packmaterial absorberar stötar och skyddar samtidigt godset eller produkten från repor och andra skador. Vi har bubbelplast på rulle som är flexibelt och lättanvänt för att säkerställa att dina försändelser når kunderna i optimalt skick, och för att du ska få ett alternativ som passar dina emballeringsbehov har vi bubbelplast i olika bredder.

Specialdesignade e-handelslådor

För e-handelsbolag och de som står inför en flytt kan vi tillhandahålla lådor för dessa ändamål. Våra e-handelslådor är utformade för att passa olika produkter och erbjuder säkra och hållbara förpackningslösningar. De är slitstarka och lätthanterliga för att underlätta flytten och skydda dina tillhörigheter. Våra e-handelslådor finns i olika storlekar och har snabbotten, så att du bara behöver trycka ner botten på lådan och sedan börja packa den.

För att packningen ska gå snabbt har vi förtejpade e-handelslådor. På lådornas flikar sitter klisterremsor så att du snabbt kan försluta låda och slippa använda en massa tejp. Då flikarna har dubbla klisterremsor kan samma lådor användas minst två gånger, vilket är perfekt för returer och återanvändning. Dessutom har vi slitstarka flyttlådor med bärhandtag i vårt breda sortiment.

Oavsett om du driver en e-handelsverksamhet och behöver säkra förpackningslösningar eller planerar en flytt och behöver tillförlitliga packmaterial, har vi de optimala lösningarna för dig. Utforska vårt breda sortiment av bubbelplast, wellpapp på rulle, e-handelslådor och annat packmaterial som säkerställer att dina försändelser och ägodelar hanteras på bästa möjliga sätt – och kommer fram hela!