Effektiv lastsäkring med kvalitetsprodukter från Cowab

Att säkerställa att din last är korrekt lastad under transport är ytterst viktigt för att undvika transportskador på produkter, förlust av gods och potentiellt farliga situationer på vägen. Det är just därför vi på Cowab har jobbat fram ett sortiment av pålitliga produkter för lastsäkring så att du som transportör kan känna dig trygg med att lasten kommer fram till kunden oskadd.

Lastsäkringskuddar & luftkuddar

När det kommer till lastsäkring vid transport är det viktigt att använda rätt produkter för att undvika skador och olyckor. Lastsäkringskuddar och luftkuddar är sådana produkter. En lastsäkringskudde ger en effektiv lösning för att fylla ut tomrummet som kan uppstå mellan produkter i en lastpall eller container. Dessa kuddar fylls upp med luft med hjälp av en luftpåfyllare, och du kan använda luftkuddarna flera gånger om.

Slitstarka lastsäkringsband, containerlås och fuktabsorbenter till lastcontainer

För att hålla lasten på plats och säkerställa att den inte rör sig under resans gång är lastsäkringsband och surrningsband ultimata hjälpmedel. Hos Cowab hittar du vävda band och lastsäkringsband som är tillverkade av starka material som tål påfrestningarna som uppstår under transport. Våra surrningsband levereras i säck så att du själv kan kapa den längd du behöver. Tänk på att komplettera med engångslås och bandsträckare för bästa möjliga resultat.

För extra trygga transporter med containrar erbjuder vi även containerlås. Dessa containerlås förhindrar att obehöriga personer får åtkomst till lasten. Se även till att inkludera fuktabsorbenter till dina lastcontainrar för att skydda lasten från mögelskador om transporten är lång.

Oavsett om du behöver lastsäkring för små eller stora transporter har vi på Cowab ett brett utbud av kvalitetsprodukter som gör transporterna säkra och effektiva. Våra produkter håller hög standard och ger dig tryggheten i vetskapen att din last är säker under hela resan. Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer om våra luftkuddar, lastsäkringsband och andra smarta produkter för lastsäkring. Vi finns på telefon, mejl och chatt.