Hygieniska och stabila trådhyllor

Vi har kompletta trådhyllor och hyllsystem i robust plåt och stabil konstruktion som passar många olika arbetsplatser.

Påbyggnadsbara trådhyllsystem är mycket praktiska och du kan använda dem till förvaring av många olika typer av föremål. Du bör däremot vara uppmärksam på den maximala belastningskapaciteten per hylla – passa även på att beställa en gallerhylla som klarar av vikten av det du ska förvara.

Hyllösningarna är enkla att rengöra och passar därför bra vid användning på arbetsplatser med höga krav på hygien såsom storkök, industri och sjukhus.

Trådhylla med hörnhyllor

Gallerhyllor finns i många olika varianter som hörnhyllor och sluttande hyllor. Du får maximal platsbesparing genom att beställa en trådhylla eller gallerhylla med hörnhylla. Den smarta utformningen gör att du tar vara på alla ytor i rummet.

Hörntrådhyllor har en stabil konstruktion och kan byggas på med flera sektioner. Det finns också i många olika höjder så att du kan välja en variant som har tillräckligt med hyllor. Dessutom kan du köpa extra hörnhyllplan separat om du behöver mer förvaringsutrymme.

Sluttande trådhyllor för dagligvaror

Sluttande trådhyllor används när du vill få en snabb överblick över vad som är på hyllorna. Vinkeln gör att föremålen blir exponerade, vilket är viktigt för dagligvaruhandeln.

De sluttande trådhyllorna är också optimala för förvaring av skor. De anställda i en skobutik ser snabbt vilka skor som tillhör varandra och om någon sko har försvunnit eller sålts. Hyllorna kan justeras i flera steg och gängas på stolparna – därför kan du montera hyllorna efter dina önskemål och behov. Våra sluttande trådhyllor finns med justerbara fötter så att du kan känna dig trygg med att hyllstället står stabilt även på ojämna underlag.

Slitstarka trådhyllsystem

Våra trådhyllsystem finns i slitstarkt stål som tål flitigt användande. De kan justeras efter egna behov och önskemål, och du kan bygga på dem med fler hyllor och extra sektioner så att du får en komplett trådhylla som uppfyller alla dina krav. Du kan även köpa kombinationshyllor och extra tillbehör separat – då kan du bygga på en gallerhylla när, och om, du önskar det eller om behovet uppstår.

Ta gärna kontakt med oss om du har frågor eller vill ha fler tips på vilka trådhyllor och förvaringssystem som passar bäst för dig och din arbetsplats. Du når oss på telefon, mejl och chatt. Och vi lovar grejer som håller.