Anpassningsbara hyllsystem och trådhyllor från Cowab

VI erbjuder ett brett urval av lagerhyllor med hyllplan av trådgaller. Våra trådhyllor är tillverkade av galvaniserat stål vilket gör att de är väldigt stryktåliga och hållbara – och trots sin låga vikt står de stadigt. Hos oss hittar du plåthyllor i olika storlekar och med olika antal hyllplan för att du ska hitta ett alternativ som gör att du får en optimal förvaringslösning för lagret, industrin eller verkstaden. Trådhyllor kan även användas i kontorsmiljöer.

Sluttande trådhyllor för dagligvaror

Det finns många fördelar med trådhyllor. En av dem är att hyllplanen som består av trådgaller gör att smuts och damm inte samlas på hyllan. För att du ska få en förvaringslösning som passar din verksamhet och godset som ska förvaras i hyllan är hyllplanen justerbara och kan monteras på valfri höjd. Förutom att du kan montera hyllplanen på valfri höjd kan du dessutom vinkla dem i tre olika lägen. Sluttande trådhyllor är till exempel utmärkta för att exponera dagligvaror, skor och annat.

Skapa ditt eget trådhyllsystem

En annan fördel med stålhyllor från Cowab är att de kan byggas ut allt eftersom förvaringsbehoven ökar – och det finns ingen begränsning på hur många extra hyllsektioner du kan bygga på! Du kan också komplettera med fler hyllplan av trådgaller om det skulle behövas. Trådhyllorna du hittar i vårt sortiment har försetts med gavelkryss som gör att de står stadigt.

Med lagerinredning från Cowab kan du vara säker på att få en förvaringslösning som kommer bidra till ett bättre arbetsflöde! Vill du ha hjälp att hitta ett hyllsystem eller en trådhylla som passar dig finns våra kunniga medarbetare på kundtjänst redo antingen på telefon, mejl eller via chatt.