Pallställ med kabeltrumsupphängning

Pallställ med kabeltrumsupphängning erbjuder smarta och effektiva lösningar för företag och verksamheter som har behov av integrerad kabelförvaring på lagret. Våra pallställ med robust konstruktion och innovativ design kombinerar olika behov på ett smidigt sätt, vilket ger dig en organiserad och säker arbetsmiljö samtidigt som du utnyttjar lagerutrymmet maximalt.

Det finns fördelar med att välja ett pallställ med plats för upphängning av kabeltrummor. Här är tre av dem:

  1. Platsbesparing: Med integrerad kabeltrumsupphängning i pallstället kan du frigöra värdefull golvyta, vilket är särskilt praktiskt i trånga lagermiljöer. Detta gör det möjligt att optimera lagringsutrymmet och samtidigt öka kapaciteten.

  2. Enkel hantering & åtkomst: Kabeltrumsupphängning möjliggör enkel åtkomst och hantering av kablar direkt från pallstället. Tack vare detta underlättas plockprocessen och du sparar värdefull tid när du drar ut och in kablar.

  3. Säkerhet & organisering: Genom att välja ett pallställ med integrerad upphängning för kabeltrummor kan du skapa en organiserad och säker arbetsmiljö. Det minimerar risken för både trassel och skador på kablar, vilket är avgörande för en effektiv verksamhet.

Flexibla lösningar för pallställ med upphängning för kabeltrummor

Våra pallställ med upphängning för kabeltrummor erbjuder anpassningsbara lösningar för olika behov och förvaringskrav. Oavsett om du hanterar tunna eller tjocka kablar, kan våra pallställ anpassas för att möta dina specifika krav och branschstandarder. Du kan även bygga ihop traditionella pallställ med pallställ som har plats för kabeltrumsupphängning för att matcha dina behov och spara plats på lagret.

Behöver du tips och råd för att välja rätt pallställ med kabeltrumsupphängning eller utan finns vår kundtjänst redo att hjälpa till via telefon, mejl och chatt.