Rullpall och kick-step som hjälper dig nå lite högre

En stegpall, även kallad elefantfot eller kick-step, är ett smidigt hjälpmedel då du behöver nå lite högre för att komma åt exempelvis produkter på lagerhyllan, i verkstaden eller för att nå böcker i bibliotekets bokhyllor. Självklart kan dessa pallar med hjul också användas på andra arbetsplatser. I butiker används de ofta när personalen ska fylla på varor eller packa lagerhyllorna. De är kompakta i sina format och tar liten plats. En fördel med en kick-step är dess mobilitet. Du kan enkelt förflytta pallen antingen med handkraft eller att du kickar den dit den behövs.

En annan bra grej med kick-step är de är fjäderbelastade hjulen som gör att pallen sänker sig till golvet när du kliver upp på den. För extra säkerhet är våra rullpallar och kick-step försedda med gummilister som hindrar dem från att glida iväg när du står på dem. Många av modellerna har dessutom halkfria steg.

Hos oss kan du även hitta en elefantfot-pall som är gjord i metall för att tåla lite tuffare hantering och arbetsmiljöer. Vi erbjuder även alternativ i plast. Har du svårt att bestämma dig eller har frågor om våra stegpallar, rullpallar och elefantfötter finns vår kundtjänst redo att hjälpa dig! Du når oss på telefon, mejl och chatt.