Stegar

Lastpallar på Cowab

Förvara hållbart med rätt lastpallar

KÖP HÄR

Stegar för alla möjliga jobb

Det finns en mängd olika typer av stegar; trappstegar, teleskopstegar, utskjutsstegar, rejäla arbetstrappor och mycket mer! Vi på Cowab har ett gediget sortiment för att du ska hitta en optimal arbetsstege som passar för dina ändamål.

För att du ska kunna komma åt föremål och produkter i lagerhyllor, pallställ och liknande har vi en mängd olika stegar som passar. Är pallstället högt är en teleskopstege eller utskjutsstege att föredra, och hos oss hittar du modeller med höjd över 7 meter! Även enkelstegar och lagerstegar är bra alternativ för att du ska nå högt. Gemensamt för alla våra utskjutsstegar, teleskopstegar och lagerstegar är att de är utrustade med glidskydd för att stå stabilt på underlaget och göra arbetet säkrare. Dessutom har vi arbetsstegar med toppmonterade krokar för extra säkerhet.

Stabila trappstegar

En trappstege har ofta färre steg, vilket leder till att du inte når lika högt som med en vanlig stege. Trappstegar och arbetsbockar är däremot väldigt stabila och står stadigt på underlaget. Du har dessutom ofta större, halkfria stegplattformar att stå på när du arbetar. De är även latta att fälla ihop och bära med sig till olika arbeten. I vårt sortiment hittar du även smidiga trappstegar på hjul, dubbel trappstege och högre trätrappstegar samt arbetstrappor. På många av våra trappstegar sitter praktiska krokar där du kan hänga färghinkar, verktyg och annat du behöver i arbetet.

Utöver dessa stegar hittar du också repstegar som hjälper till att öka säkerheten på arbetsplatsen. Se till att förvara den på en lättåtkomlig plats, så att du snabbt kan komma åt den om till exempel en brand utbryter i lokalen. Regelbunden kontroll av repstegen är viktigt.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om våra stegar och arbetstrappor. Du når oss via telefon, mejl och chatt.