Arbetsplattformar och rullställningar för tryggt arbete på höjd

En arbetsplattform är ett mycket mångsidigt hjälpmedel och kan användas till många olika uppgifter. Du kan till exempel använda en rullställning till fasadarbete och målning av fasader. Arbete på höga höjder ska kännas tryggt, vilket kräver stabila lösningar. På Cowab hittar du arbetsställningar på hjul i olika modeller och material. Vi har ställningar i aluminium, rullställningar och arbetsplattformar i stål som klarar tuff hantering och krävande arbetsmiljöer. En aluminiumställning har en lätt och tålig konstruktion som gör den lättare att förflytta vid behov.

För att arbetet på hög höjd ska bli säkert har våra arbetsplattformar på hjul försetts med räcken och ledstänger så att du kan hålla i dig medan du går uppför stegen. På rullställningarna sitter även fallskyddsräcken och hjulen är försedda med bromsar för att säkerställa att ställningen står stadigt. Vi vill att du ska hitta en enkel hantverkarställning eller byggställning på hjul, därför har vi arbetsplattformar i olika höjder.

Vill du veta mer om våra rullställningar är du självklart välkommen att höra av dig direkt till oss på telefon! Du når oss även på mejl och chatt. Vi erbjuder 7 års garanti och snabb leverans över hela landet.