Backskåp för organiserad förvaring

Att ha god ordning på arbetsplatsen är viktigt för effektiviteten – oavsett om det gäller jobb på lagret, kontoret, verkstaden eller industrin. Vi på Cowab har därför ett brett utbud av backskåp i olika modeller.

I vårt sortiment hittar du backskåp som är rymliga och designade för att tåla de tuffa påfrestningarna som kan vara på olika arbetsplatser. De har robusta, stryktåliga konstruktioner med stommar av stålplåt och många flyttbara hyllplan. Beroende på backskåpets storlek varierar antalet hyllplan och plockbackar. För att förvaringen ska bli trygg så erbjuder vi dessutom låsbara förvaringsskåp med lådor.

Smidiga småfacksskåp

Har du inte behov av ett stort backskåp eller har begränsat utrymme har vi en annan lösning – småbacksskåp! Dessa skåp med lådor har mindre format och passar perfekt i mindre lokaler eller arbetsplatser där förvaringsbehovet inte är lika stort. Våra småfackskåp kan ställas direkt på golvet eller på en sockel för att lyfta upp det. Upptäcker du att du behöver fler småfackskåp eller att ditt behov av förvaringsutrymme förändras kan du stapla flera skåp på varandra.

Har du frågor om våra förvaringsskåp med backar eller vill ha hjälp att hitta rätt backskåp för dina behov är vår kundtjänst redo! Du når oss på telefon, mejl och chatt.