Skrivbord

Slitstarka entremattor till arbetsplatsen

KÖP HÄR

Skrivbord och kontorsbord av hög kvalitet

Vi är stolta att kunna erbjuda ett gediget urval av skrivbord och kontorsbord av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser, oavsett om du vill ha ett bord med rektangulär form eller ett smidigt hörnskrivbord.

Hos oss kan du bland annat beställa praktiska höj- och sänkbara skrivbord. Dessa bord har kraftiga motorer som låter dig justera höjden så att du får en så ergonomisk och bekväm sittställning som möjligt. Du kan dessutom växla mellan sittande och stående arbete genom att justera höjden.

Höj- och sänkfunktionen gör det även möjligt för fler personer att använda samma skrivbord, eftersom de enkelt kan ställa in bordshöjden efter deras behov. Titta gärna efter skrivbord med maguttag så att du kan komma så nära kontorsbordet som möjligt.

Skrivbord med fast höjd till kontor

Vi har många skrivbord och kontorsbord med fast höjd. De tillverkas av kraftiga kvalitetsmaterial med smarta detaljer såsom hål till kablar och insynsskydd som döljer irriterande kablar och sladdar. Det är även möjligt att beställa avlastningsbord separat. De placeras vid sidan om ett fristående kontorsbord.

En ekonomisk lösning är att skaffa ett enkelt skrivbord som endast består av en bordsskiva och ben. Dessa skrivbord är stadiga och tåliga och kan användas för olika ändamål. Enkla kontorsbord är till exempel praktiska att ha stående i lunchrummet där de dessutom kan användas som avlastningsbord.

Praktiska tillbehör till kontorsbord

Behöver du extra lådor och skåp till kontoret? Vi har ett spännande urval av lådhurtsar i robusta material som kompletterar ditt kontorsbord. Du hittar både vanliga hurtsar till skrivbord och hurtsar för hängmappar i vårt sortiment, samt låsbara lådhurtsar.

Många av lådhurtsarna har svängbara hjul med bromsar så att du enkelt kan flytta dem vid behov. Du kan till exempel rulla in dem under skrivbordet för att alltid ha dina papper inom armlängds avstånd samtidigt som du kan ta med dig rullhurtsen vid behov. På så sätt undviker du onödiga lyft som sliter på ryggen.

Behöver du mer inspiration till skrivbord och andra smarta lösningar för ditt kontor? Ta då kontakt med oss så ger vi dig tips på hur du väljer ett kontorsbord som matchar dina behov. Du når oss på telefon, mejl och chatt – och vi lovar grejer som håller.