Presentation

Slitstarka entremattor till arbetsplatsen

KÖP HÄR

Whiteboard och blädderblock för kreativa möten och presentationer

Whiteboardtavlor, presentationstavlor och blädderblock används ofta för samma saker – som hjälpmedel vid föreläsningar, lektioner, presentationer och möten. Med en whiteboard eller presentationstavla kan du snabbt kommunicera viktiga punkter och annat under din presentation. De är dessutom lätta att sudda om det blir fel att rengöra med hjälp av tavelsudd, taveltorkare eller whiteboard cleaner. Alla dessa saker hittar du i vårt utbud!

Som ett snyggt och mer traditionellt alternativ har vi även svarta griffeltavlor som passar för användning på skolor, caféer och restauranger och andra ställen där man vill nå ut med information.

Ett mer klassiskt blädderblock kan vi rekommendera till dig som vill kunna spara anteckningar från möten och andra presentationer. Våra blädderblock är praktiska och lätta att använda och finns i klassiska modeller med stativ och pennhylla.

Praktiska glasskrivtavlor och anslagstavlor

En glasskrivtavla är också ett perfekt verktyg vid föreläsningar och presentationer. Den är lik en whiteboardtavla men har en yta av glas som gör att den blir lättare att skriva på och den behåller sin lyster oavsett hur många gånger du rengör den. Du kan dessutom välja vilken färg du vill ha på glasskrivtavlan så att du kan matcha den med den övriga inredningen i lokalen, om du vill.

En anslagstavla är ett praktiskt verktyg för att nå ut med information på en arbetsplats. Hos oss kan du hitta anslagstavlor med olika utformningar och material – vi har anslagstavlor i tyg, kork och linneväv. En fördel med en anslagstavla med väv är att den även har en ljuddämpande effekt, vilket kan vara bra i kontorsmiljöer.

Vi har dessutom skyltskåp med magnetiska anslagsytor som kan användas på precis samma sätt som vanliga anslagstavlor. Dessa skåp är bra för dig som vill kunna bestämma över vad som ska sättas på anslagstavlan eftersom skyltskåpen går att låsa.

Beställ din whiteboard eller anslagstavla online

Har du svårt att bestämma om du behöver en traditionell anslagstavla eller en whiteboard med veckoplanering, eller om du kanske hellre borde satsa på en glasskrivtavla? I så fall kan du höra av dig till vår kundservice som har lång erfarenhet och specialistkunskap – vi hjälper dig gärna! Du når oss på telefon, mejl och chatt. Och vi lovar grejer som håller.