Presentation

Kontorsstolar hos Cowab

Behöver du något att sitta på? Vi har ett stort utbud av kontorsstolar

KÖP HÄR

Klassiska presentationer håller koncentrationen uppe

Vi har de klassiska ”vita” whiteboarden men också den moderna glasskrivtavlan. Om man behöver spara det som skrivs rekommenderar vi ett klassiskt blädderblock. Ett klassiskt blädderblock är bra till mycket. Dels går det enkelt att spara det man skriver men det går också enkelt att snabbt byta blad fram och tillbaka. Hos Cowab hittar du den klassiska modellen med kromat stativ och pennhylla. Vi säljer även blädderblock separat om du till exempel vill fästa det direkt på väggen.

Glasskrivtavlan är överlägsen som presentationsutrustning. Tavlan är en snygg inredningsdetalj och den fyller sin funktion mycket väl. Det går enkelt att skriva på en glasskrivtavla och tavlan behåller sin lyster oavsett hur många gånger du rengör den. Ytterligare en fördel med en glasskrivtavla är att du kan välja olika färger som bakgrund och på sätt få tavlan att passa ännu bättre i konferensrummet.

En anslagstavla i kork eller tyg bör finnas på varje arbetsplats. Anslagstavlan underlättar när du vill sätta upp viktiga papper som personalen enkelt kan läsa. Köper du dessutom anslagstavlan med väv så har tavlan en ljuddämpande effekt på kontoret. Sätt anslagstavlan vid skrivbordet så har du ett smidigt sätt att fästa post-its och andra viktiga papper lättöverskådligt från arbetsplatsen.

Whiteboarden uppfanns redan på 1960-talet av Albert Stallion men blev populära först i mitten av 1990-talet. En whiteboard är nästan ett måste i konferensrummet. Med tillhörande whiteboard-pennor så går det enkelt att skissa fram idéer och viktiga punkter. Hos Cowab hittar du vägg-monterade whiteboards men vi har även portabla whiteboards som enkelt kan transporteras fram och tillbaka i kontorsytan.