Kontorsförvaring

Behöver du något att sitta på? Vi har ett stort utbud av kontorsstolar

KÖP HÄR

Allt du behöver för kontorsförvaring

Är du på jakt efter kontorsförvaring? Vi har produkter till alla som vill ha ett fint och organiserat kontor. Organisering med hjälp av diverse olika hyllsystem, skåp och arkivhyllor är praktiska lösningar som låter dig sortera och organisera allt pappersarbete och böcker på ett enkelt och överskådligt sätt.

Du hittar också ett stort urval av klädskåp, laptopskåp och nyckelskåp för att hålla ordning på olika föremål och saker. Vi rekommenderar att du tänker igenom vilka behov och önskemål du har och sedan tittar igenom våra produkter så att du kan sätta ihop ett förvaringssystem som passar perfekt för ditt kontor.

Ta gärna kontakt med oss via telefon, mejl eller chatt för att få bättre vägledning eller kika vidare på våra produktsidor för att få inspiration och idéer till möjliga lösningar.

Organisera kontoret med ritningsskåp och arkivskåp

Vi erbjuder många typer av kontorsförvaring till dig som behöver ett fungerande system för pappersarbetet, till exempel praktiska ritningsskåp, brandsäkra dokumentskåp och olika arkivskåp.

Ett ritningsskåp består av flera lådsektioner som kan låsas med hjälp av centrallås. Vi har ritningsskåp med olika antal lådor och det är möjligt att bygga på flera av modellerna för att få en större förvaringsenhet vid behov.

Brandsäkra dokumentskåp är däremot nödvändiga för dig som vill skydda och ta väl hand om känsliga dokument. Skåpen kan låsas för att öka säkerheten ytterligare. Våra hyllösningar kan också vara bra alternativ för dig som även vill kunna förvara lådor, böcker och annat. Vi har både arkivhyllor och bokhyllor här i vår webbutik.

Robusta, helsvetsade förvaringsskåp

Det är inte bara papper som bör vara i ordning på ett kontor – organisering av diverse lådor och andra föremål är viktig för att alltid veta vad som ligger var.

Vi har praktiska förvaringsskåp och jalusiskåp med hyllor och lådor som passar in på de flesta arbetsplatser. Skåpen tillverkas av robusta material och har justerbara fötter som gör att skåpen står stadigt även på ojämna underlag.

Sist, men inte minst, så kan du även hitta kontorsförvaring som är utvecklad för specifika föremål och ändamål. Vi har bland annat nyckelskåp med kodlås och plats för upp till 100 nycklar, samt laptopskåp och laddskåp för säker förvaring av elektronik.

Behöver du fler goda tips och råd om kontorsförvaring? I så fall är det bara att ta kontakt med vår kundservice via telefon, mejl eller chatt – vi hjälper dig gärna! Och vi lovar grejer som håller.