Lunchrum

Sortera avfall enkelt med rätt källsorteringsbehållare

KÖP HÄR

Lunchrumsmöbler till din arbetsplats

Hos oss hittar du ett stort utbud av lunchrumsmöbler, matsalsbord och stolar av olika slag och modell. Att ha ett ställe där du kan ta en kopp kaffe eller äta din lunch är viktigt oavsett om det är en liten eller stor arbetsplats. Se till att inreda lunchrummet med möbelgrupper, bord och matsalsstolar. Vi har en mängd olika modeller av både bord och stolar så att du ska kunna hitta en lunchrumsgrupp som passar in hos dig och din arbetsplats.

Bord och stolar till lunchrummet och matsalen

Ett stabilt bord med tålig yta är att föredra om bordet ska användas i större lunchrum eller matsalar. Vi har stora matsalsbord och lunchrumsbord med bordskivor i laminat som klarar av daglig användning och som är lätta att rengöra – perfekt för skolmatsalen eller lunchrestaurangen på jobbet!

Behöver du extra bord har vi även smidiga fällbord och vikbord som tar liten plats och som snabbt kan ställas fram om det behövs. Vi har dessutom smarta ståbord som kan vändas i både restauranger, barer och vid event.

Att ha bord i lunchrummet är bra, men utan stolar kan det bli svårt att koppla av och njuta av sin mat. Därför erbjuder vi ett brett urval av stolar, matsalsstolar, barstolar och lunchrumsstolar. Våra stolar finns i en mängd stolar i olika modeller och material – trästolar, plaststolar och stolar med armstöd är bara några varianter. Om du hamnar i en situation där det behövs extra sittplatser har vi praktiska klappstolar och vikstolar som tar liten plats när de inte används och som är lätta att ställa fram vid behov.

Extrautrustning till lunchrummet och matsalen

För att underlätta diskhantering och se till att borden töms på tallrikar och glas är en brickvagn eller serveringsvagn ett passande hjälpmedel. Med en brickvagn från Cowab står brickorna stadigt och du rullar lätt in den till disken. Även praktiska serveringsvagnar är bra att ha i matsalar, restauranger och lunchrum.

Vid event och andra tillställningar där smidiga och praktiska ståbord används kan du komplettera med ett snyggt bordsöverdrag för att täcka bordsbenen och få en lite mer trivsam miljö.

Om du vet vilken möbel, matsalsbord eller lunchrumsstol du vill ha kan du beställa snabbt och enkelt i vår webbutik. Vill du däremot ha hjälp att välja lunchrumsgrupp eller har frågor om våra stolar och bord är du välkommen att höra av dig till oss. Du når oss på telefon, mejl och chatt så hjälper vi dig. Och vi lovar grejer som håller.