Entrémöbler & Reception

Sortera avfall enkelt med rätt källsorteringsbehållare

KÖP HÄR

Allt du behöver för att inreda entrén eller receptionen

En entré eller reception är ofta det första kunder, gäster och andra besökare ser när det kommer in. Det är därför viktigt att hitta entrémöbler, receptionsmöbler och loungemöbler som skapar en trivsam miljö. Hos oss hittar du allt du behöver för att inreda entrén och lobbyn – receptionsdisk, entrématta, klädhängare, soffor och soffbord samt mycket mer!

Med en receptionsdisk blir det lätt för besökare att få en första kontakt med representanter från företaget. Med en receptionsdisk från Cowab får du en välplanerad möbel med avställningsytor för datorer och annat, smarta förvaringsytor och en lättskött reception som ger ett bra första intryck.

Soffor och soffbord till entrén

Loungemöbler och soffgrupper kan ge en extra trevlig och inbjudande reception där besökarna kan sitta skönt medan de väntar på att deras möte ska starta eller på att få hjälp. Vi erbjuder ett brett urval av tygsoffor, soffor i konstläder och andra soffor med olika utföranden och material. I vårt sortiment hittar du även soffbord som ger dig en komplett soffgrupp. Vi har ett varierat utbud och du hittar runda soffbord, soffbord med kromade stativ och mycket mer.

Som ett komplement till soffan och bordet kan du även ställa en fåtölj eller sittpuff. En fåtölj är minst lika bekväm som en soffa och är perfekt för att sitta i för lite återhämtning, och de är enkla att flytta på om extra sittplatser behövs någon annanstans i lokalen. Även sittpuffar fungerar som komplement till soffor och kan flyttas dit de passar in bäst.

Klädhängare, broschyrställ och andra tillbehör för en komplett reception

Med en klädhängare ger du dina besökare och kunder möjligheten att hänga undan sina jackor och ytterkläder. Hos oss kan du smidiga klädställ med krokar eller en enkel tamburmajor som tar liten plats – eller vad sägs om en konfektionsvagn för de tillfällen du behöver extra klädförvaring? Även partiska skoställ och hatthyllor finns med i vårt stora utbud av entrémöbler.

För att hålla rent och slippa en massa smuts vid entrédörren är kan en entrématta, dörrmatta eller skrapmatta vara ett bra alternativ. Vi har entrémattor i olika färger och material – en röd entrématta passar perfekt på biografen eller vid hotellentrén.

I vårt sortiment hittar du en massa andra praktiska grejer till receptionen såsom broschyrställ, tidningsställ, brevlådor, postsorteringsskåp och postfack samt paraplyställ.

Behöver du hjälp att välja rätt entrémöbler, receptionsdisk, soffa eller annan inredning är du välkommen att höra av dig till oss! Du når oss på telefon, mejl och chatt. Vet du redan vad du vill ha kan du beställa snabbt och enkelt i vår webbutik – vi levererar till hela landet. Och i lovar grejer som håller.