Skivställ

Materialställ som förenklar hantering av skivor

Skivställ är oumbärliga för verkstäder, lager och industrier som behöver ett praktiskt och effektivt sätt att hantera skivor av glas, metall, trä och gips. De L-formade ställen gör att du får en platsbesparande och enkel förvaringslösning. Skivorna hålls säkert på plats i stället tack vare stödrör. Dessa stödrör gör även det möjlig för dig att stapla skivor och gods på höjden. Dubbelsidiga skivställ låter dig utnyttja ytan på din arbetsplats ännu bättre. Du kan även välja enkelsidiga ställ om du vill.

Skivställ som klarar tung last

Våra materialställ för skivor klarar av belastning upp till 1000 kg, så länge lasten fördelas jämnt på stället. Du hittar all information om höjd, längd och andra mått på våra produktsidor, så att du enkelt ska kunna välja ett förvaringsalternativ som passar för dig och din arbetsplats.

Skivställen tillverkas av slitstarkt stål som kan tackla tuffa och krävande miljöer, och som dessutom är lätta att underhålla och rengöra. Med vår 7-års garanti kan du även känna dig trygg i att produkterna håller över en längre tid. Du behöver inte heller oroa dig över frakten. Vi levererar omonterade skivställ till hela landet, och du monterar snabbt ihop dem där du själv vill ha dem.

Beställ skivställ online

Du hittar ett stort urval av skivställ, listställ, grenställ och andra förvaringslösningar i vår webbutik. Produkterna tillverkas av robusta och slitstarka material som tål tuffa miljöer – de är därför lämpliga för användning i verkstad, industri och på lager. Vi vill samtidigt att det ska vara säkert och enkelt för dig att jobba på ett så tryggt och ergonomiskt sätt som möjligt – därför kan du göra praktiska justeringar på ställen såsom att flytta armarna för att anpassa förvaringslösningen efter godset som ska förvaras. Det är även möjligt att köpa påbyggnadssektioner och extra tillbehör, så att du ska kunna utnyttja dina förvaringslösningar och materialställ fullt ut.

Ta gärna kontakt med oss om du har funderingar kring våra skivställ – vi hjälper dig gärna att hitta en trygg, enkel och säker lösning för dig och din arbetsplats. Du når oss på telefon, mejl och chatt.