Grenställ

Lagerhyllor hos Cowab

Organisera ditt arbete med bra lagerhyllor

KÖP HÄR

Smarta grenställ för långgodsförvaring

Cowab har grenställ för effektiv förvaring till såväl garage och mindre verkstäder som större industrier och lagerområden. Våra materialställ för virke och rör är rejäla konstruktioner, anpassade för både lättare och riktigt tung last. Välj det utförande som bäst passar behoven på din arbetsplats. Börja med ett mindre grenställ, bygg ut efter behov och komplettera gärna med andra smarta förvaringsprodukter i vårt sortiment.

En grenställsvagn för långgods och skivor till exempel, som är väldigt smidig för transport av längre gods. Den mindre plattformsvagnen med två fasta hjul och två länkhjul har en maxkapacitet på ett halvt ton.

Materialställ i enkla och dubbla utföranden

Cowabs enkel- och dubbelarmade grenställ för lättare och större långgods ger dig snabbt bra överblick för din förvaring: även i riktigt stora förråds- och industrilokaler. Det enkla långgodsstället kan enkelt förlängas med påbyggnadssektioner. Du kan även välja till hyllplan, för ytterligare smart förvaring. Våra grenställ är flexibla konstruktioner, där armarna enkelt justeras i höjdled. De dubbla förvaringsställen till förvaring av virke, gipsskivor, glas och rör finns i flera utföranden och är riktigt stryktåliga konstruktioner för tunga gods. Grenställen med dubbelpelare, tvär- och diagonalsektioner och upp till 24 armar erbjuder en belastningskapacitet på upp till hela 12 ton!

Pelare, stagsektioner och påbyggnader

Våra ställ för långgods ger flexibel förvaring av brädor och kan snabbt kompletteras och utökas efter önskemål. I Cowabs breda sortiment för materialställ finns det mesta från enkla och dubbla grundpelare, ställarmar och stagsektioner till större påbyggnadsgrunder. Med tillbehör för våra grenställ för rör- och virkesförvaring har du stora möjligheter att skräddarsy ditt eget förvaringssystem för långgods. Komplettera gärna ditt långgodsställ med industribyråer med utdragbara hyllplan, för att skapa det förvaringsområde din arbetsplats behöver.