Verktygskrokar

Vägghängda verktygsskåp hos Cowab

Vägghängda verktygsskåp för optimal förvaring

KÖP HÄR

Verktygshållare & verktygsupphängningar

Verktygshållare och verktygskrokar är avgörande för att organisera och förvara verktyg på ett effektivt sätt. När du har en fast plats för dina verktyg blir det inte bara mycket enklare att hitta dem, vilket gör att du kan arbeta mer effektivt, utan det minskar också risken för olyckor på verkstaden. I Cowabs webbutik hittar du ett stort utbud av krokar till verktygstavlor, vilket gör det enkelt att hålla verkstaden och produktionslokalen både ren, organiserad och överskådlig.

Specialkrokar & verktygshållare – anpassa förvaringen

Eftersom varje verkstad eller produktionshall är unik i hur de arbetar och vilken utrustning de behöver, måste förvaringslösningarna kunna anpassas så att du har rätt verktyg inom räckhåll. Vi har lång erfarenhet av att inreda effektiva arbetsplatser och erbjuder därför många olika krokar och hållare för verktyg och redskap.

Upphängningskrokarna är perfekta för att hänga upp verktyg och utrustning, och i vårt sortiment hittar du allt från enkla krokar, rundkrokar, rörhållare, fjäderklämmor och kroklister, för att nämna några exempel. Dessutom erbjuder vi praktiska kroksatser samt upphängningslist med plastlådor. Dessa lådor är utmärkta för skruvar och andra smådelar. Du kan också välja trådkorgar för verktygstavlan om det föredras.

En av våra tillbehör för verktygstavlan är flaskhållare: Denna verktygshållare är idealisk för koppar, oljeflaskor, burkar och liknande, samt smådelar. Andra upphängningslösningar inkluderar hållare för skruvmejslar, fastnyckelhållare och verktygsupphängningar för tillbehör som borrhållare, hylshållare och hållare för insexnycklar.

Du kommer att hitta ännu fler olika krokar och upphängningslösningar hos Cowab för både stora och små verktyg och utrustning, oavsett om du behöver upphängning för sågar, hammare, tänger, ringnycklar och redskap eller kanske säkerhetsutrustning som hörselskydd, för att nämna några exempel. Dessutom finns praktiska bygelkrokar för att hänga upp slangar, kablar och liknande.

Med vår långa erfarenhet och fokus på kvalitet kan du vara säker på att du kommer att hitta verktygsförvaring som inte bara gör din arbetsdag enklare, utan också håller i år efter år. Om du behöver hjälp med att välja rätt verktygsupphängning för just ditt företag finns vi här för dig. Kontakta vår kundtjänst via e-post, telefon eller chatt. Du kan också beställa verktygshållare direkt i webbutiken, och vi levererar snabbt och till hela landet.

Missa inte dessa kategorier

ArbetsbänkarArbetsstolarVerktygstavlor