Arbetsstolar

Jobba ergonomiskt med rätt arbetsbänk

TILL ARBETSBÄNKAR

Arbetsstolar för verkstad och industri – hitta den perfekta stolen till din arbetsplats hos Cowab

Att ha rätt arbetsstol eller kontorspall är avgörande för att bibehålla en bra arbetsställning och förebygga belastningsskador. På Cowab har vi ett brett utbud av ergonomiska arbetsstolar som passar alla typer av arbetsplatser. Oavsett om du arbetar i en verkstad, inom industrin, på en läkarmottagning eller ett sjukhus, har vi rätt stol, pall eller taburett för dig! 

Om du letar efter en industristol är det viktigt att tänka på hur du arbetar och vilka uppgifter du ska utföra när du väljer stol. För dig som arbetar med uppgifter som att byta däck eller reparationer rekommenderar vi vår praktiska åkstol eller garagestol. Med en sådan förenklas arbetsprocessen och det blir lättare att hålla ordning på dina verktyg. Monteringsstolen är ergonomiskt utformad för att ge dig rätt stöd och komfort under hela arbetsdagen. 

Behöver du ofta stå och arbeta på höjden är våra ståstödstolar ett bra val. En ståstol ger dig något att luta dig mot, så att du kan avlasta rygg och ben medan du arbetar. Detta minskar belastningen på din kropp och ger dig bättre arbetsförhållanden när du måste stå under långa stunder. Ståstolarna är robusta, slitstarka och ergonomiskt utformade för att ge dig optimalt stöd och komfort. 

Ett populärt val inom en rad branscher är sadelstolen. Denna stol är designad för att tvinga dig till en bra hållning att när du sitter. Genom att se till att din kropp är rätt positionerad stärker du musklerna i nedre delen av ryggen och förhindrar belastningsskador. Sadeln ger även bättre rörelsefrihet och komfort, så att du kan arbeta mer effektivt och utan obehag. I vårt sortiment hittar du sadelstolar med såväl ryggstöd som utan, beroende på vad du föredrar. 

För läkarmottagningar och sjukhus erbjuder vi även klinikstolar som är hygieniska och lätta att hålla rena. Dessa stolar är klädda i vitt läder och är specialdesignade för att uppfylla stränga hygienkrav. Klinikstolarna är bekväma, slitstarka och ger dina patienter en trevlig upplevelse vid undersökningar och behandlingar.

Praktisk arbetsstol med hjul

Många av våra arbetspallar och taburetter kommer med hjul, vilket är perfekt om du ofta behöver röra på dig medan du arbetar. Några exempel är en verkstadsstol med hjul, en arbetspall med hjul, en monteringspall med hjul och inte minst en sadelstol med hjul. Stolar med hjul är superpraktiska i industrin, verkstäder, läkarmottagningar, sjukhus, hos frisörer och behandlingsanläggningar.

Välj rätt arbetsstol för dig

Cowab gör det enkelt att beställa arbetsstolar online. Vi har även ett team av experter som kan hjälpa dig att välja den bästa stolen för dina behov. Oavsett om du behöver en ergonomisk stol till din verkstad, industriarbetsplats eller vårdinrättning kan vi skicka den till dig var du än befinner dig i landet. Våra stolar för arbetsplatsen håller mycket hög kvalitet vilket gör att du kan vara säker på att de tål många års användning. 

Investera i din hälsa och ditt välmående på jobbet genom att välja en ergonomisk arbetsstol från Cowab!

Missa inte dessa kategorier

Verkstadsskåp