Arbetsstolar

Arbetsbänkar från Cowab

Jobba ergonomiskt med rätt arbetsbänk

TILL ARBETSBÄNKAR

Arbetsstolar för dig med höga krav på kvalitet

En bra arbetsstol är viktig för arbetsmiljön. När du ska välja arbetsstol är det viktigt att tänka på vilka arbetsmoment du ska utföra när du sitter på stolen samt på ergonomin. Industristolar och arbetsstolar skiljer sig från klassiska kontorsstolar eftersom arbetsmiljön för en arbetsstol är tuffare och mer krävande. Om stolen ska användas i en verkstad där kemikalier förekommer måste stolens sits tåla det utan att förstöras. Med en höj- och sänkbar verkstadspall får du också en smidig och ergonomisk funktion som gör att du kan få till en mer bekväm arbetsställning. I vårt sortiment hittar du även klinikstolar som ofta används av läkare och tandläkare. Dessa stolar har en vit sittkudde som du kan enkelt kan hålla ren genom att sprita och torka av den.

En sadelstol är formad som en sadel. Stolens utformning tvingar dig som sitter på den att ha en bra hållning som främjar ergonomin. Våra sadelstolar kan användas i många olika arbetsmiljöer och av olika yrkesgrupper. Just sadelstolar används ofta av frisörer, men det börjar bli alltmer vanligt att de används i verkstäder och på kontor.

Det finns många olika varianter av åkstolar och taburetter. Dessa stolar och arbetspallar är populära och kan användas på många olika arbetsplatser. En åkstol eller taburett med inbyggd verktygshylla passar perfekt in på bilverkstaden eller industrigolvet, medan en vanlig åkpall kan användas på alla arbetsplatser där man kan vara i behov av temporär avlastning som till exempel på en förskola.

Den gemensamma nämnaren för alla våra arbetsstolar och verkstadspallar är att de är tillverkade av högkvalitativt material och att de är hållbara. Alla Cowabs sadelstolar, ståstolar, taburetter och arbetspallar är gjorda för professionell hantering.

Missa inte dessa kategorier

Verkstadsskåp