Industristolar

Bekväma industristolar med justerbara funktioner

På Cowab har vi bekväma verkstadsstolar som tål tuffa påfrestningar och som är enkla att rengöra. Våra arbetsstolar finns i olika modeller och med många praktiska funktioner som underlättar om man vill kunna jobba bekvämt och i olika arbetsställningar.
Med en industristol med armstöd får dina axlar avlastning medan en arbetsstolstol med höj- och sänkfunktion låter dig justera höjden efter din längd och din arbetsuppgift. Många av våra modeller ger dig även möjligheten att ställa in sittvinkeln och ryggstödet så att du ska få maximal komfort. Med en justerbar industristol skyddar du din nacke och rygg från slitage samtidigt som du kan utföra dina arbetsuppgifter på ett bra och hållbart sätt.

Stort urval av industristolar

När du ska välja en arbetsstol bör du tänka igenom i vilken miljö stolen ska användas för att hitta den mest optimala varianten som ska passa dig och din arbetsplats. Materialet som stolen är gjord av säger nämligen mycket – ju tuffare arbetsmiljön är, desto större krav ska du ställa på industristolens material.
Industristolar i plast kan till exempel användas vid svetsning och liknande arbetsuppgifter, och du rengör och torkar enkelt av den när det behövs. Verkstadsstolar som är gjorda av polyuretan och polypropen har en resistent yta som skyddar mot många vätskor och kemikalier vilket gör att dessa stolar passar bra in i tuffa arbetsmiljöer.
Trästolar och stolar med konstläder passar bättre in hos lättare industrier. Om du helst vill ha en stol med tygbeklädd sits är det viktigt att du kontrollerar att tyget klarar påfrestningarna på din arbetsplats. I vissa fall kan en sittdyna gjord av slitstark ull vara ett bra alternativ.

Beställ en professionell verkstadsstol i vår webbutik

Det är många saker att ta hänsyn till när du ska inreda och utrusta en verkstad eller en arbetsplats på en industri. Om du är osäker på vilket material din industristol bör ha eller om du har andra funderingar får du gärna höra av dig till oss. Vi på Cowab har specialistkunskap och lång erfarenhet så vi hjälper dig gärna att hitta rätt arbetsstol och andra gedigna lösningar för din arbetsplats.
Oavsett om du vill ha ergonomiska och justerbara arbetsstolar eller andra industrimöbler hittar du ett stort urval av produkter och utrustning i vår webbutik. Och du behöver inte oroa dig för leveransen – vi levererar hållbara grejer till hela landet.

Missa inte dessa kategorier

Verkstadsskåp