Stolar med hjul för verkstad, industri och andra arbetsplatser

Arbetsstolar med hjul är mycket praktiska hjälpmedel – speciellt vid produktion, reparation och montering. Dessa stolar kombinerar komfort, ergonomi och rörlighet för att ge dig den bästa arbetsupplevelsen. Oavsett om du arbetar som mekaniker, snickare eller har andra arbetsuppgifter i verkstad eller industri så kommer en åkstol eller arbetspall med hjul att vara ett användbart verktyg. 

En av fördelarna med arbetsstolar med hjul är att de ger dig möjlighet att röra dig fritt, snabbt och enkelt för att uppnå en bekväm arbetsställning. Detta är särskilt användbart när du behöver nå verktyg, delar eller utrustning som finns i olika ställen av verkstaden. Flera av våra verkstadsstolar med hjul har även förvaring så att du kan ha delar och verktyg på armlängds avstånd. 

Arbetsstolar & arbetspallar med hjul för god ergonomi

Förutom rörlighet hjälper industristolar och arbetspallar på hjul dig att minska belastningen på din kropp medan du arbetar. Du minskar behovet av att sitta på huk eller böja dig i besvärliga positioner och du kan anpassa höjden så att den passar din kropp. I Cowabs sortiment hittar du såväl låga stolar som höga arbetsstolar med hjul. Du kan välja mellan olika material, färger, funktioner och prisklasser för att hitta den arbetsstol som passar dig bäst. Du kan även välja en stol med eller utan ryggstöd. 

Oavsett om du behöver en stabil stol med bra justeringsmöjligheter, eller en lätt och kompakt pall som är lätt att flytta runt, så kommer du kunna hitta den hos Cowab. Vi erbjuder även snabb leverans och bra kundservice för att säkerställa att du får en optimal köpupplevelse.

Missa inte dessa kategorier

Verkstadsskåp