Sadelstolar för arbetsplatsen – ergonomiskt och praktiskt

En sadelstol förbättrar ergonomin och komforten på din arbetsplats. På Cowab erbjuder vi ett brett urval av högkvalitativa sadelstolar som är designade med både funktionalitet och stil i åtanke. Oavsett om du arbetar i verkstad, kontor eller inom vården kan en sadelstol vara en idealisk lösning för att minska belastningen på din kropp och förbättra ditt arbetsflöde. 

Sadelstol för god ergonomi

Våra sadelstolar är designade med fokus på god ergonomi. Den unika formen och stoppningen ger bra stöd samtidigt som den främjar en naturlig sittställning. Detta kan bidra till att minska belastningen på rygg, nacke och axlar och på så sätt förebygga besvär och skador på sikt. Vi erbjuder även sadelstolar med ryggstöd för den som föredrar det. Några av våra sadelstolar kommer med en gungfunktion som följer kroppens rörelser. 

Hitta en sadelstol som passar för dig

En av fördelarna med sadelstolar är att de passar olika arbetsmiljöer. Oavsett om du behöver en arbetspall till en verkstad, ett laboratorium, en frisörsalong eller ett kontor så har vi modeller som passar dina behov. Våra sadelstolar har justerbara sitthöjder och vinklar, så att du kan hitta den mest bekväma positionen för dig. Detta gör det möjligt att anpassa stolen till olika uppgifter och aktiviteter. 

Du kan välja mellan olika färger och material som passar din personliga stil och arbetsplatsen. Förutom flera svarta sadelstolar har vi även vita sadelstolar som är lätta att rengöra för kliniker och vårdinstitutioner. Du kan välja en sadelstol i läder, syntetläder eller tyg. Våra sadelstolar med tygsits är tillverkade av en högkvalitativ ullblandning med hög slitstyrka. 

På Cowab är vi mycket måna om kvalitet och att hjälpa dig att arbeta effektivt, säkert och bekvämt. Vi samarbetar med välrenommerade tillverkare som levererar sadelstolar av hög kvalitet som är gjorda för att hålla. Fråga oss gärna om du behöver hjälp att välja vilken sadelstol som passar dig bäst!

Missa inte dessa kategorier

Verkstadsskåp