Verktygstavlor & Krokar

Genom att använda krokar till din verktygstavla så kan du variera upphängning till oändlighet. Att förvara verktyg och andra tillbehör på väggen ger en bra överblick och underlättar arbetet i verkstaden.

Vägghängda verktygsskåp för optimal förvaring

KÖP HÄR

Verktygstavlor & verktygshållare som hjälper dig att organisera din verkstad

Letar du efter den perfekta lösningen för att hålla ordning på dina verktyg? Cowab har ett brett utbud av verktygstavlor, verktygshållare och verktygsupphängningar som kommer att hjälpa dig att organisera din arbetsplats på ett praktiskt och effektivt sätt. Oavsett om du arbetar i en verkstad, produktion eller industri, kommer våra lösningar för verktygsförvaring göra det möjligt för dig att snabbt och enkelt hitta dina verktyg samtidigt som du får översikt över allt du har tillgängligt.

En verktygstavla är oumbärlig i verkstaden. Den ger dig möjlighet att hänga upp dina verktyg på väggen, vilket sparar värdefull golvyta och gör det enkelt att hitta exakt det du behöver. Med nästan oändliga möjligheter att anpassa panelen efter dina specifika behov kan du välja en verktygspanel från Cowab i olika storlekar och material som passar dig bäst.

En mobil verktygstavla är ett utmärkt val om du behöver flytta runt i din verkstad eller arbetar på olika platser. Med en mobil verktygstavla kan du enkelt transportera alla dina verktyg dit du behöver dem. Du slipper gå fram och tillbaka för att hämta dina verktyg, vilket sparar tid och ökar produktiviteten. Cowab erbjuder ett urval av robusta och hållbara verktygstavlor på hjul som kommer att vara en pålitlig följeslagare på din arbetsplats.

Verktygskrokar & upphängningskrokar

Utöver verktygstavlorna har vi ett omfattande urval av verktygshållare och verktygsupphängningar. Dessa är perfekta för att organisera mindre verktyg eller specialverktyg som du använder ofta. Våra verktygshållare inkluderar backlist, skruvmejselhållare, slanghållare, ringnyckelhållare och många andra verktygskrokar och upphängningskrokar samt kroksatser. Dessa hållare är utformade för att säkert hålla dina verktyg på plats så att de inte går förlorade eller skadas.

När du handlar hos Cowab kan du vara säker på att du får högkvalitativa produkter. Vi levererar över hela landet så att du kan få de bästa förvaringslösningarna för din verkstad var du än befinner dig.

Behöver du hjälp med att välja rätt verktygsupphängning och verktygstavla för just ditt företag? Kontakta oss på kundtjänst så hjälper vi dig att hitta förvaringslösningar för verktyg som gör ditt arbete enklare, säkrare och mer effektivt!

Missa inte dessa kategorier

ArbetsbänkarArbetsstolarVerktygstavlor