Arbetsbänkar

Arbetsbänkar för proffs

En arbetsbänk, ett verktygsbord eller arbetsbord är en väsentlig möbel att ha i verkstaden, på lagret eller industrigolvet. Arbetsbänkar till verkstaden eller industrin kommer i olika storlekar, material och funktion beroende på vad de ska användas till – gemensamt för våra arbetsbänkar är att de är stabila och slitstarka. I vårt sortiment hittar du arbetsbord som klarar belastning upp till 750 kg!

Det är enkelt att anpassa arbetsborden efter just dina behov och arbetsuppgifter. Du kan välja en klassisk verktygsbänk med fast höjd eller ett höj- och sänkbart arbetsbord där höj- och sänkfunktionen kan styras manuellt eller elektriskt. Denna funktion gör det enkelt för dig att anpassa verkstadsbänken eller monteringsbordet för bästa möjliga arbetsställning, och du får möjlighet att växla mellan sittande och stående arbete. En höj- och sänkbar arbetsbänk är ett självklart val för god ergonomi, flexibilitet och produktivitet i arbetet!

Arbetsbänkar med hjul

Ett arbetsbord på hjul ger dig möjligheten att använda samma möbel överallt på verkstaden. En mobil arbetsbänk är smidig och lätt att förflytta mellan olika arbetsstationer och placera där du helst vill ha och behöver den. Dessutom får du med dig dina verktyg på samma gång! De mobila arbetsbänkarna kan erbjuda smarta förvaringsmöjligheter för dig som behöver extra förvaringsutrymme för verktyg och andra redskap i form av hyllor, skåp och verktygspaneler. Dessutom finns verkstadsbänkar med lampor för att du lättare ska kunna koncentrera dig på arbetsuppgiften – vilket annars kan vara svårt med sämre belysning! Våra verkstadsbord och arbetsbänkar har bänkskivor av kvalitetsmaterial som gör dem slitstarka och pålitliga. Vi har även arbetsbord med hjul som klarar belastning upp till 350 kg.

Professionella arbetsbänkar till verkstaden

Det ska vara lätt att hitta en verktygsbänk som passar dina behov, oavsett om det är en enkel verkstadsbänk med stabil bänkskiva eller en mer avancerad modell med verktygstavla och låsbara skåp. Vi rekommenderar att du tänker igenom vilka behov du har på arbetsbänken; storlek, typ av bänkskiva och maximal belastning osv. Om du inte hittar en arbetsbänk som motsvarar dina behov eller om du har frågor eller funderingar kan du ringa, chatta eller mejla oss. Med vår långa erfarenhet av att utrusta verkstäder och leverera hållbara produkter till professionella brukare vet vi vilka finesser som förbättrar arbetsmiljön och gör arbetet mer effektivt. Vi på Cowab hjälper dig gärna att hitta det perfekta arbetsbordet eller den perfekta verktygsbänken för dig och din arbetsplats!

Missa inte dessa kategorier

ArbetsstolarVerktygstavlor