Arbetsbänkar

En rejäl arbetsbänk kan underlätta mycket i verkstaden. Genom att använda ett höj- och sänkbart arbetsbord så kan du skapa en ultimat arbetsställning.

Skona kroppen med en stabil arbetsplatsmatta

KÖP HÄR

Rejäla arbetsbänkar & verkstadsbord

En arbetsbänk eller verkstadsbänk är självklart i verkstäder, såväl som inom industri och produktion. Hos Cowab hittar du arbetsbänkar för verkstäder i många varianter och storlekar, så att du kan hitta den perfekta arbetsbänken för montering, produktion eller reparation. Du får våra extra rejäla arbetsbänkar inte bara med olika underlag och bordsskivor, utan även med en rad olika underlag och bordsskivor, utan även med en rad smarta lösningar och förvaringsmöjligheter för verktyg, delar och utrustning. Behöver du en arbetsbänk med lådor, skåp eller verktygstavla så hittar du det hos oss, samt extra stora arbetsbänkar och små arbetsbord för dig med mindre utrymme. Vi erbjuder även svetsbord av mycket hög kvalitet, så att du kan bygga den perfekta och kompletta verkstaden.

Ergonomiska verkstadsbänkar

Om du letar efter en ergonomisk arbetsbänk har vi elektriska höj- och sänkbara arbetsbänkar samt andra höj- och sänkbara arbetsbänkar. Höj- och sänkbara arbetsbord gör att du kan välja mellan att sitta och stå upp när du arbetar, de gör det lättare att anpassa höjden till optimal arbetshöjd om ni är flera som avvänder samma arbetsbänk, och de gör det även lättare att arbeta med stora, tunga eller skrymmande föremål då du kan justera arbetshöjden. Självklart har vi även klassiska verkstadsbord i olika material oavsett om du letar efter en arbetsbänk för lättare arbeten eller en stålbänk.

Ibland behöver du mobila arbetsytor, då kan en arbetsbänk med hjul vara ett smart val. Ett arbetsbord på hjul gör att du både kan arbeta och transportera samma möbel. Arbetsborden är därför också väldigt lätta att placera, och du kan rulla dem dit du behöver dem.

Arbetsbänk med överhylla & andra förvaringsmöjligheter

Våra arbetsbänkar kommer med många olika förvaringslösningar för dig som vill ha verktyg och annan utrustning inom bekvämt räckhåll, såsom hyllor, skåp, lådor och verktygspaneler. Flera a våra verktygslådor, verktygsbänkar och verktygsskåp är låsbara och våra smarta verktygspaneler finns med en rad tillbehör som gör att du enkelt kan hänga upp verktyg och utrustning. Du hittar verktygsbänkar och tillbehör i vår webbutik, med 30 dagars öppet köp och hela 7 års garanti kan du vara säker på att du får produkter som håller. Cowabs långa erfarenhet som leverantör till svensk industri, produktion och verkstadsindustri gör att vi vet vilka arbetsbänkar och vilken utrustning som gör att du kan arbeta bättre, mer effektivt och ergonomiskt. Behöver du tips och råd om bästa möjliga förvaring i verkstaden eller vilka arbetsbänkar du behöver står vår kundtjänst alltid redo att hjälpa till.

Missa inte dessa kategorier

ArbetsstolarVerktygstavlor