Smidiga höj- och sänkbara arbetsbänkar

I industrimiljöer, verkstäder, förråd och lagerområden är det viktigt med arbetsbord som är lika stryktåliga som ergonomiska. Cowabs höj- och sänkbara arbetsbänkar kombinerar just detta, med stabila konstruktioner som enkelt kan anpassas efter användare och individ. I vårt sortiment hittar du eldrivna arbetsbord eller höj- och sänkbara bänkar som justeras manuellt med vev. Cowab har rejäla arbetsbord till verkstad och industri. Här är några exempel på våra höj- och sänkbara arbetsbänkar.

Eldrivna arbetsbord

Våra eldrivna höj- och sänkbara arbetsbänkar med knappar för höjdjustering finns i två utföranden. Det lättare bordet för packning och montage är lika användbart som skrivbord i kontorsmiljö som i industrier. Den eldrivna höjdjusteringen gör det lätt att anpassa inslagning och packning efter önskad arbetshöjd. Våra lättare höj- och sänkbara arbetsbord har belastningskapacitet upp till 125 kilo. Den något grövre verkstadsbänken är tillverkad av högtryckslaminat, där den hårda ytan är lika tålig för tungt arbete som enkel att torka av och rengöra. Tvåpelarstativet är tillverkad i robust stål, så arbetsbordet tål belastning upp till 400 kilo. Som med alla produkter i vårt sortiment finns stora kompletteringsmöjligheter med hurtsar och plastbackar.

Arbetsbänkar med vev

Höj- och sänkbara industribord med inbyggd vev för manuell justering låter dig variera arbetsställning efter behov. Cowabs manuella arbetsbord är utmärkta för arbetsdagar, där du behöver alternera mellan stående och sittande arbetsställning. Tillsammans med arbetsmatta som avlastar knän och rygg skapar du en ergonomisk arbetsstation även inom tyngre industriområden.

Praktiska kombibord

Cowabs praktiska arbetsbänkar finns i smart utförande, där du både kan justera höjd manuellt med vev eller elektroniskt. Om strömmen till exempel går på arbetsplatsen kan det manuella alternativet vara det enda möjliga. Med ett kombibord slipper du oroa dig över sådana problem. Arbetsbänk med vev och elektronisk justering kan snabbt kompletteras med verktygspanel eller andra tillbehör för utökat användningsområde.

Missa inte dessa kategorier

ArbetsstolarVerktygstavlor