Höj- och sänkbara arbetsbänkar för optimal arbetsställning

Våra höj- och sänkbara arbetsbord är gjorda för att klara påfrestningarna på verkstaden eller industrin, därför är de perfekta för dig som ställer krav på funktionalitet, slitstyrka och hållbarhet.

Med en höj- och sänkbar arbetsbänk minskar risken för förslitningsskador och du skonar din rygg, dina ben och knän eftersom du kan jobba i mer komfortabla arbetsställningar oavsett vilken arbetsuppgift eller vilket föremål du arbetar med. Du kan enkelt justera höjden på arbetsbordet efter din längd och storleken på det du jobbar med. Höj- och sänkbara arbetsbänkar erbjuder ergonomiska lösningar som i sin tur bidrar till ökad trivsel och färre arbetsskador.

Dessa höj- och sänkbara arbetsbord är tillverkade av kvalitetsmaterial som tål krävande arbetsmiljöer och arbetsuppgifter. Du kan till exempel välja en arbetsbänk med bänkskiva av högtryckslaminat som är mycket tåliga och enkla att rengöra.

Justerbara arbetsbord: växla mellan sittande och stående arbete

För en god arbetsdag är det viktigt att kunna växla arbetsposition, och det kan du göra med våra justerbara arbetsbord – sitt och stå efter eget tycke med hjälp av arbetsbordets höj- och sänkfunktion! Det blir dessutom möjlighet för att på arbetsplatsen att nyttja samma arbetsbänk oberoende av personens längd, arbetsställning eller arbetsuppgift.

Välj en höj- och sänkbar arbetsbänk med elektrisk motor för den snabbaste och mest effektiva lösningen. Du kan enkelt justera höjden på arbetsbordet, monteringsbordet eller svetsbordet med en knapptryckning.

En annan praktisk lösning för att hitta en ergonomisk arbetsställning är arbetsbänkar med manuell höj- och sänkfunktion. Dessa modeller av höj- och sänkbara arbetsbänkar har en vev som låter dig justera höjden – dessutom är det ett kostnadssparande alternativ.

Stort urval av justerbara arbetsbänkar online

Du kan beställa både manuella och elektriska höj- och sänkbara arbetsbord i vår onlinebutik. Vi kan leverera produkter till hela landet, och vi hjälper dig gärna hitta och välja det bästa höj- och sänkbara arbetsbordet för dig och din arbetsplats.

Har du höga krav på arbetsbordets maximala belastningsförmåga? Våra höj- och sänkbara arbetsbänkar är tillverkade för att klara en maximal belastning från 150 kg upp till 400 kg. Du kan även komplettera många av våra modeller med extra verktygspaneler, hyllor och skåp.

Du kan hitta mer information och specifikationer i katalogen eller på våra produktsidor, men vår kundservice hjälper dig gärna också! Kontakta oss om du har frågor eller funderingar om höj- och sänkbara arbetsbord.

Praktiska kombibord

Cowabs praktiska arbetsbänkar finns i smart utförande, där du både kan justera höjd manuellt med vev eller elektroniskt. Om strömmen till exempel går på arbetsplatsen kan det manuella alternativet vara det enda möjliga. Med ett kombibord slipper du oroa dig över sådana problem. Arbetsbänk med vev och elektronisk justering kan snabbt kompletteras med verktygspanel eller andra tillbehör för utökat användningsområde.

Missa inte dessa kategorier

ArbetsstolarVerktygstavlor