Tapetbord som gör det enkelt att tapetsera

Ett tapetbord är en oumbärlig arbetsbänk för tapetsering och andra liknande uppgifter. I Cowabs webbutik erbjuder vi ett brett utbud av högkvalitativa hopfällbara tapetbord, som är designade för att underlätta tapetseringen. Tapetseringsbordet gör det enklare att applicera lim på baksidan av tapeten och du kan enkelt mäta och kapa tapetlängderna efter behov. 

Våra tapetbord är tillverkade av slitstarka material och har en gedigen konstruktion som säkerställer stabilitet under arbetet. De är utrustade med praktiska funktioner som gör det lätt att hantera tapeten, såsom justerbar bordshöjd, utdragbar linjal, måttgradering och avskärarskena. Tapetbordet gör det lättare att skära tapeten rätt, oavsett om du till exempel använder den inbyggda tapetskäraren eller tapetkniv.

Ergonomiska och flexibla tapetbord

De hopfällbara arbetsborden har bärhandtag så att du enkelt kan flytta och transportera dem efter behov. Du sparar även plats vid förvaring när tapetbordet inte användas. Tapetbordet kan givetvis användas till många andra uppgifter, oavsett om du arbetar inom byggnation eller i produktion. Sådana extra långa och hopfällbara bord är inte bara bra för att hantera tapeter, de är också bra för andra projekt. Många lägger ut tapeten på golvet vid limning, vilket är påfrestande för rygg, ben och armar. Med ett tapetbord får du en mer ergonomisk arbetsställning, och du minskar även risken att smuts och damm hamnar i limmet. 

När du köper ett tapetbord från cowab.se kan du vara säker på att du får en kvalitetsprodukt som håller länge. Vi har vattentäta tapetbord som tål utomhusbruk och de slitstarka bordsskivorna gör att du har ett bord som håller i många år.

Missa inte dessa kategorier

ArbetsstolarVerktygstavlor