Arbetsbänkar med fast höjd

Skona kroppen med en stabil arbetsplatsmatta

KÖP HÄR

Stabil arbetsbänk i stål som tål tuffa tag

En rostfri arbetsbänk är inte bara en arbetsbänk – den kommer i många olika varianter, material och prisklasser för att kunna passa dina och din verkstads, industris eller lagers arbetsuppgifter och behov.

En stabil och kraftig arbetsbänk i rostfritt stål passar till exempel arbeten där du behandlar tungt gods och utför andra arbeten med tyngre material.

Du kan även välja ett mer klassiskt arbetsbord med ek- eller laminatbänksskiva – dessa är perfekta allround-bänkar som passar till det mesta och flesta. Alla våra verktygsbord och arbetsbänkar i rostfritt stål är byggda för att passa in i bullriga miljöer och gör sig därför bra på verkstaden eller industrin.

Du bör dock vara uppmärksam på de rostfria arbetsbordens maximala lastningskapacitet. Vissa modeller tål en maximal belastning upp till 400–500 kg, medan andra arbetsbänkar klarar maximal belastning upp till 750 kg. Kika gärna på våra rostfria arbetsbänkar och tillhörande hyllsektioner som klarar tuffare arbetsmiljöer i vår katalog eller på hemsida.

Arbetsborden standardhöjd varierar mellan 550–950 mm, och du har möjlighet att själv anpassa och justera bordsbenens höjd efter din längd för att få fram den mest bekväma och ergonomiska arbetsställningen.

Beställ din rostfria arbetsbänk online

Vi på Cowab har ett stort urval/brett sortiment av stabila arbetsbänkar med fast höjd och vi kan leverera till hela Sverige. Du hittar allt från enkla verkstadsbord med bänkskiva och hylla till mer avancerade arbetsbänkar med inbyggd belysning, skåp och verktygspanel.

Många av våra arbetsbord går att bygga på och komplettera med extra moduler och tillbehör såsom raskant, skåp och underhyllor. På så vis kan du själv bygga ihop en arbetsbänk i rostfritt stål som passar din arbetsplats och dina behov och krav.

Dessutom har vi på Cowab andra praktiska arbetsbänkar med centrallås för lådor så att du snabbt och enkelt kan låsa alla på en gång. Titta gärna efter lättmonterade arbetsbord med både överhylla och underhylla om du vill montera den utan bultar och skruvar. Verkstadsborden levereras omonterade så att du själv kan montera och ställa den där du helst vill ha den.

Beställ din rostfria arbetsbänk online eller ta kontakt med oss via chatt, mejl eller telefon om du vill ha hjälp eller har frågor. Vi hjälper dig gärna hitta det bästa och mest hållbara alternativet till dig!

Kompletta multibänkar

Om din arbetsplats kräver mångsidiga bord är våra kompletta arbetsbänkar en utmärkt lösning. Välj arbetsbord med både över- och underhylla, med verktygstavla och förrådsbackar eller backhylla för riktiga breda användningsområden. Våra multibänkar med fast höjd är praktiska lösningar till industri och verkstad, med höga krav på arbetsplatser som tål riktigt tuff hantering.

Missa inte dessa kategorier

ArbetsstolarVerktygstavlor