Arbetsbänkar med fast höjd

Skona kroppen med en stabil arbetsplatsmatta

KÖP HÄR

Arbetsbänk för proffset

Rejäla arbetsbord för både lätt och tung belastning gör det enkelt att hitta en arbetsbänk som passar just din arbetsplats och ditt arbetssätt. I Cowabs webbutik kommer du att upptäcka ett brett utbud av verkstadsbänkar för både modern och traditionell industri, verkstäder och produktion. 

Arbetsbänkarna finns med olika typer av underrede och bänkskivor, och några av dem är även manuellt höjdjusterbara. Vi har många års erfarenhet av att leverera smarta arbetsbänkar till företag över hela landet. Hos oss hittar du arbetsbänkar med praktiska kulrullar för enkel hantering, arbetsbänkar med hyllor, lådor och verktygstavlor samt arbetsbänkar med förvaringslådor och inbyggd belysning.

Skräddarsy din arbetsbänk och få ett komplett arbetsbord

Oavsett om du behöver en liten arbetsbänk eller ett extra stort arbetsbord så hittar du det i vårt sortiment. Du kan välja att köpa en enkel arbetsbänk eller en arbetsbänk med förvaring, vi har även kompletta arbetsbänkar som gör det enkelt att få allt du behöver. Du kan hitta arbetsbänkarna i olika prisklasser och som är avsedda för olika användningsområden, så att det är enkelt att skräddarsy en lösning som passar arbetsplatsen. 

Vi har bänkskivor av allt från faner och laminat till stål och vi hjälper dig gärna att välja rätt. En arbetsbänk med arbetsyta i stål lämpar sig till exempel för mycket tungt gods, en med gummimatta är praktisk där buller är ett problem eller för att skydda godset. Du kan välja en klassisk arbetsbänk med träskiva eller laminat – det är bra allroundbänkar som passar det mesta och de flesta. Beställ din nya arbetsbänk enkelt online eller kontakta oss om du behöver hjälp med att välja.

Missa inte dessa kategorier

ArbetsstolarVerktygstavlor