Arbetsbänkar med fast höjd

Stort utbud av arbetsbänkar med fast höjd

I vårt sortiment hittar du ett väldigt brett utbud av arbetsbord, till verkstäder, förråd och industriområden som ställer höga krav på stryktålighet. Cowabs arbetsbänkar med fast höjd finns i flera utföranden, där du snabbt hittar den modell eller variant som passar din arbetsplats. Välj mellan arbetsbord med enbart bordsyta, med underhylla eller en bänk som större paketlösning. Våra industribord är enkla att kombinera med större förvaringsalternativ från vårt sortiment: från korgar till backställ och förrådsskåp. Här är några av våra arbetsbänkar med fast höjd.

Stabila arbetsbord

Våra fasta arbetsbänkar utan underhyllor är rejäla bord, tillverkade i stryktåligt material med justerbara ben. Detta gör att arbetsställning kan justeras efter höjd, beroende på användarens längd eller personliga önskemål. Verkstadsborden passar alla tuffare industri- och lagermiljöer, där flera bänkar har belastningskapacitet upp till 750 kilo. Såväl stållist i bordskivans framkant som underrede i lackerat stål säkerställer arbetsbänkens tålighet i tuffare miljöer.

Praktiskt packbord

Med ett smidigt inslagningsbord – som inkluderar såväl utdragbar arbetsyta som kulrullar – underlättas alla sorters packningsarbete. Våra packbord med överhylla och verktygspanel både avlastar arbetsytan och skapar möjlighet till att ha alla nödvändiga verktyg nära arbetsytan. Designen är optimerad för att snabbt ge dig överblick för arbetsbordet och ha full kontroll genom hela arbetsdagen.

Kompletta multibänkar

Om din arbetsplats kräver mångsidiga bord är våra kompletta arbetsbänkar en utmärkt lösning. Välj arbetsbord med både över- och underhylla, med verktygstavla och förrådsbackar eller backhylla för riktiga breda användningsområden. Våra multibänkar med fast höjd är praktiska lösningar till industri och verkstad, med höga krav på arbetsplatser som tål riktigt tuff hantering.

Missa inte dessa kategorier

ArbetsstolarVerktygstavlor