Arbetsbänkar på hjul

Skona kroppen med en stabil arbetsplatsmatta

KÖP HÄR

Arbetsbänkar på hjul – en praktisk lösning för effektivt arbete

Arbetsbänkar med hjul är oumbärliga för den som behöver arbeta med samt lyfta och flytta tunga föremål. Dessa bänkar är speciellt designade för att skydda din rygg, knän och höfter under arbete. Hos Cowab hittar du ett brett utbud av arbetsbänkar på hjul som är idealiska för verkstäder, produktionsanläggningar och industrimiljöer. Dessa bänkar är mångsidiga och funktionella och kan användas som arbetsbord, förvaringsutrymme och transportvagn.

Fördelar med arbetsbänkar på hjul

  • Rörlighet: Med en arbetsbänk på hjul kan du enkelt flytta den dit du behöver den. Du kan även låsa hjulen så att bänken står stadigt medan du arbetar.
  • Skonsam för kroppen: Genom att använda en mobil arbetsbänk kan du undvika tunga lyft och ansträngande rörelser. Bänken kan enkelt rullas di t du behöver den, utan att tunga föremål från bänken behöver lyftas upp på en vagn eller ett rullbord.
  • Mångsidighet: Arbetsbord med hjul kan även fås med verktygspanel och verktygshyllor så att du har verktygen lättillgängliga och håller ordning på din verkstad.

Storlekar och material

I Cowabs webbutik hittar du arbetsbänkar på hjul i olika storlekar och med olika typer av bänkskivor. Dessutom kan du justera stativet på många av modellerna för att anpassa dem efter dina behov. Bänkskivorna är rejäla och tål tuff användning. Du kan välja mellan spånskivor täckta med härdad board eller högtryckslaminat, vinyl, ek eller stål. Lastkapaciteten varierar från modell till modell, så du kan hitta en arbetsbänk med hjul för både lätt och tungt arbete. Vi erbjuder ett stort urval av högkvalitativa bänkar som förenklar din vardag och gör ditt arbete mer effektivt. Vårt erfarna team är också redo att hjälpa dig att välja rätt bänk för dina behov. Kontakta oss idag och uppgradera din arbetsplats med en praktisk och mobil arbetsbänk!

Missa inte dessa kategorier

ArbetsstolarVerktygstavlor