Arbetsbänkar på hjul

Skona kroppen med en stabil arbetsplatsmatta

KÖP HÄR

Arbetsbord på hjul förenklar vardagen

Ett arbetsbord på hjul är nästan oumbärlig för dig som lyfter och flyttar tunga objekt i ditt arbete, särskilt om du vill skona rygg, knän och höfter. En arbetsbänk på hjul har många arbetsområden och är ett populärt val hos många verkstäder, lager och industrier.

Anledningen till att arbetsbord med hjul har blivit så populära är för att de uppfyller många krav på funktioner som man har behov av under en arbetsdag. Den kan till exempel användas både som arbetsbord, förvaringsutrymme och för att förflytta saker.

Vissa kallar den för verktygsvagn med inbyggd arbetsyta, andra kallar den för verkstadsbänk med hjul – det säger mycket om dess mångsidighet. Den ger dig en mobil arbetsbänk som du enkelt kan förflytta mellan olika arbetsstationer och du kan låsa hjulen så att arbetsbordet står still medan du jobbar.

Hantera tunga lyft med en mobil arbetsbänk

Behöver du flytta en motor eller andra tunga föremål i ditt arbete? Nu behöver du inte lyfta tunga föremål från en arbetsbänk till en vagn eller skottkärra – du behöver bara lyfta upp det på det mobila arbetsbordet, koppla loss bromsen och rulla i väg.

De flesta av våra arbetsbänkar på hjul kan fås med förvaringsmöjligheter, till exempel skåp, hyllor, lådor eller en kombination av alla delar. Väljer du att börja med en enkel modell är det inte svårt att sedan bygga på den och komplettera den med hyllor och skåp om det behovet skulle uppstå. Du kan komplettera ett arbetsbord på hjul med dokumenthållare, extra hyllor och grenuttag. Arbetsbänken är därför väldigt platseffektiv och praktisk eftersom du får flera funktioner i samma mobila arbetsbord.

Stort urval på arbetsbänkar på hjul

Vi på Cowab har arbetsbord med hjul i många storlekar och med olika typer av bänkskivor. Du kan själv välja mellan mobila arbetsbänkar med storleken 150x800 mm eller 120x600 mm. Dessutom har många av våra mobila arbetsbord justerbara ben som gör verkstadsbänken ännu mer anpassningsbar.

Bänkskivorna är stabila och tål tuffa tag och arbetsmiljöer. Du kan välja mellan spånskivor klädda med härdad board eller högtryckslaminerade bänkskivor. Belastningskapaciteten på arbetsbänkar på hjul varierar från modell till modell. De enklaste mobila arbetsbänkarna klarar en maximal belastning upp till 150 kg medan andras modeller kan klara upp till 400 kg.
Beställ din mobila arbetsbänk online, eller ta kontakt med oss via chatt, mejl eller telefon om du vill ha hjälp eller har frågor. Vi hjälper dig gärna hitta det bästa och mest hållbara alternativet till dig!

Missa inte dessa kategorier

ArbetsstolarVerktygstavlor