Robusta svetsbord – perfekt för verkstad och industri

Upptäck våra högkvalitativa svetsbord – perfekta för svetsning och plasmaskärning. Oavsett om du gör tung industriell svetsning eller mindre projekt i din verkstad är ett pålitligt svetsbänk en ovärderlig investering. Alla svetsbord kan justeras i höjdled, antingen manuellt eller med elektrisk höj- och sänkning. På så sätt får du ett ergonomiskt svetsbord som ger dig en mycket bättre arbetsställning. Detta är även en fördel om svetsbordet används av flera personer, då man enkelt kan säkerställa en optimal arbetshöjd för den enskilde användaren. 

Svetsborden har stålbordsskivor och beroende på vilken modell du väljer får du ett bord för svetsning med hållare för svetshandtaget, hål för klämmor så att du enkelt kan hålla det du arbetar med på plats och en uppsamlingsyta för slagg och svetsstänk. 

I Cowabs webbutik hittar du även tillbehör för svetsbord och verkstäder, såsom praktiska verktygstavlor och hängare, hyllor, hållare och mycket mer för att skapa en komplett arbetsstation. Oavsett om du arbetar inom traditionell eller modern industri lönar det sig att sätta upp ett arbetsområde där du har enkel tillgång till svetsutrustning, delar och tillbehör medan du arbetar. Du kommer både att arbeta snabbare och mer ergonomiskt och även ha mycket bättre ordning i svetsverkstaden. 

Färdigmonterat svetsbord för enkel användning

Svetsbänken levereras färdigmonterat, så att du kan börja använda det direkt. Du slipper besväret med at sätta ihop det själv, och du kan fokusera på det du är bäst på – svetsning. Dessutom håller svetsbord från Cowab mycket hög kvalitet och kommer med 7 års garanti, så du kan vara säker på att du kan svetsa tryggt och säkert år efter år.

Missa inte dessa kategorier

ArbetsstolarVerktygstavlor