Verktyg & Maskiner

Vägghängda verktygsskåp hos Cowab

Vägghängda verktygsskåp för optimal förvaring

KÖP HÄR

Verkstadsutrustning och verktyg till arbetsplatsen

Verkstadsutrustning bör tåla intensiv användning, stora belastningar och tuff miljö. Det är därför du hittar kvalitetsverktyg till verkstaden, industrin och lagret i vår webbutik.

Vi på Cowab vet hur viktigt det är att kunna lita på utrustningen för att få jobbet gjort på ett behagligt, säkert och produktivt sätt. Vi har ett brett sortiment av högkvalitativa verktyg och verkstadsmaskiner till bra priser, så att du enkelt ska kunna hitta det du behöver.

Verkstadsmaskiner för proffs

Kompressorer med olika kapacitet, verktygssatser och slangupprullare är exempel på verkstadsutrustning och verkstadsmaskiner som du hittar i vårt breda sortiment.

Vill du ha lite inspiration och förslag på hur vår kvalitetsutrustning kan förenkla din arbetsdag? Med en kompressor sparar du tid och gör ditt arbete mer effektivt. Till exempel kan en kompressor tillsammans med en mutterdragare och hjulmutterhylsor göra att däckbytet går mycket snabbare utan att kvaliteten på arbetet påverkas.

Ett annat exempel på verkstadsutrustning är högtryckstvättar. En kraftig högtryckstvätt förenklar rengöringen avsevärt och kan användas på både verkstaden, butiken i industrin. En högtryckstvätt är en hållbar investering som reducerar antal städtimmar samt vatten- och strömförbrukning. Maskinerna går tysta och är bekväma att använda – både för dig som ska utföra arbetet och andra runt omkring dig.

Stort urval av verktyg och verktygssatser

Vi har mycket att välja på för dig som vill ha handverktyg. I sortimentet hittar du både kompletta verktygssatser och enkla verktyg. Behöver du mycket utrustning på en gång? Då är det oftast dyrare och mer besvärligt att köpa enskilda verktyg än att köpa en komplett verktygssats.

Fördelen med hylsnyckelsatser, tångsatser och andra verktygsuppsättningar är att du får alla dimensioner du kan tänkas behöva för ditt arbete. Dessutom kommer ofta verktygen med en tillhörande förpackning så att du enkelt kan packa ihop och förvara verktyget på ett säkert ställe när du använt det.

Du kan lita på att verktyg du köper hos oss håller hög kvalitet, oavsett om du behöver en enkel skruvmejsel, slangvinda eller en transportabel kompressor.

Behöver du hjälp med att hitta det du behöver? I så fall kan du kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den verkstadsutrustning som passar bäst för dig och din arbetsplats.

Missa inte dessa kategorier

ArbetsbänkarArbetsstolarVerktygstavlor