Verktyg & Maskiner

Verktyg och maskiner med lång livslängd

Att köpa enskilda verktyg och handverktyg är ofta både dyrare och mer omständigt än att köpa en färdig sats. Fördelen med att köpa en hylsnyckelsats kontra enskilda verktyg är att du säkerställer att du har alla dimensioner direkt vid köp. Vi har många olika varianter av verktygssatser, bland annat har vi skiftnyckelsatser, tångsatser och skruvmejselsatser.

Våra verktyg är av professionell kvalitet och vi har ett stort utbud. Missa inte heller vårt utbud av praktiska och bärbara lådor för muttrar, skruvar och andra reservdelar. Vi har även flexibla upphängningssystem för verktyg. Vi specialiserar oss på inredning och utrustning inom verkstad och industri.

En kompressor kan underlätta mycket. Till exempel kan en kompressor tillsammans med en mutterdragare snabba på däckbytet radikalt. Det finns en uppsjö olika verktyg som du kan koppla till din kompressorer. Bland annat finns det smidiga färgsprutor som gör målningen både snabb och effektiv. Att måla tak med färgspruta är både snabbt, effektivt och roligt. För att underlätta handhavandet bör man köpa in en smidig slangvinda till tryckluft så att man enkelt kan mata ut och in tryckluftsslangen.

Ibland kan det behövas lite extra värme på bygget, garaget eller hemmet. Våra värmare är effektiva och försedda med stadiga stativ.

Missa inte dessa kategorier

ArbetsbänkarArbetsstolarVerktygstavlor