Verktyg & Maskiner

Vägghängda verktygsskåp för optimal förvaring

KÖP HÄR

Verktyg & verkstadsutrustning till arbetsplatsen

Behöver du pålitlig och slitstark verkstadsutrustning? Hos Cowab hittar du ett brett utbud av verktyg och maskiner som tål intensiv användning och hög belastning. Våra verktyg och utrustning för verkstaden är utformade för professionellt bruk, oavsett om du arbetar i en verkstad, produktion eller industri. Kvalitetsutrustning gör arbetsdagen enklare och låter dig arbeta betydligt mer effektivt. Dessutom är det kostnadseffektivt att investera i högkvalitativa verktyg – dessa kan du använda i många år innan de behöver bytas ut.

I vår webbutik har vi samlat allt du behöver för att utföra ditt arbete snabbare och säkrare. Vårt sortiment inkluderar verkstadsmaskiner, verktygssatser, kompressorer med olika kapaciteter, slangvindor och mycket mer.

Brett urval av verktyg & verktygssatser

Vi har ett omfattande urval av handverktyg tillgängliga. Oavsett om du behöver en enkel skruvmejsel eller en komplett uppsättning med hylssatser, skiftnycklar eller en tångsats har vi det du behöver. Fördelen med att köpa en komplett uppsättning är att du får alla dimensioner du behöver på en gång. Verktygen levereras ofta i en praktisk väska eller verktygshållare för enkel förvaring. Du hittar allt från skiftnycklar och kombitänger till slagborrar och verktygslådor i vårt omfattande sortiment.

Verkstadsmaskiner & tillbehör

En kompressor i kombination med en mutterdragare kan göra däckbytet till en lek. Vi har ett stort urval av kompressorer och tillbehör till dem, inklusive slangvindor, tryckluftspistoler och luftpåfyllare.

I vårt omfattande sortiment av utrustning och verktyg för verkstaden hittar du också slangvindor och vattenslangar samt praktiska värmefläktar för byggarbetsplatser och arbetsplatser.

När du handlar hos oss kan du vara säker på att du får högkvalitativa verktyg. Behöver du hjälp eller vägledning vid val av verktyg eller verkstadsutrustning? Tveka inte att kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig att hitta den optimala utrustningen för din arbetsplats. Du kan också enkelt beställa verktyg i Cowabs webbutik, och vi levererar över hela landet.

Missa inte dessa kategorier

ArbetsbänkarArbetsstolarVerktygstavlor