Tryckluft & Kompressorer

Vägghängda verktygsskåp hos Cowab

Vägghängda verktygsskåp för optimal förvaring

KÖP HÄR

Kompressorer & tryckluft till verkstad

Letar du efter en kompressor till din verkstad? På Cowab har vi ett brett utbud av kompressorer och tillbehör som hjälper dig att effektivt hantera alla uppgifter. Våra kompressorer är speciellt designade för den professionella marknaden, och vi är stolta över att erbjuda produkter som säkerställer långvarig slitstyrka och pålitlighet.

En kompressor är ett ovärderligt verktyg i varje verkstad. Med rätt kompressor kan du driva olika verktyg och utföra uppgifter som lacksprutning, sandblästring, mutterdragning, skrapning, lufttryckstestning och mycket mer. På Cowab hittar du allt du behöver för att få ut mesta möjliga av din luftkompressor. Oavsett om du behöver en liten kompressor eller en mer kraftfull så hittar du det i vårt sortiment.

Kompressortillbehör

Vi erbjuder ett brett utbud av tillbehör till våra kompressorer. Oavsett om du behöver en lackspruta för att ge din bil en professionell finish, en mutterdragare för att snabbt och enkelt lossa eller dra åt muttrar, eller en blåspistol för att rengöra känsliga ytor, har vi det du behöver. Vi har också kabelrullar och slangvindor för både tryckluft och vatten, så att du kan hålla arbetsområdet rent och organiserat.

Behöver du pneumatiska verktyg? Vi har det också! Vårt utbud av pneumatiska verktyg är utformat för att uppfylla de högsta standarderna för kvalitet och prestanda. Oavsett om det är en tryckluftsdriven skruvdragare, en mejselhammare eller en tryckluftsdriven slipmaskin kan du vara säker på att vårt utbud av pneumatiska verktyg hjälper dig att effektivt utföra ditt arbete.

Högtryckstvättar och grovdammsugare

För rengöring inom industri, verkstad och produktion erbjuder vi professionella högtryckstvättar med både varmt och kallt vatten. Du hittar också högkvalitativa grovdammsugare samt skurmaskiner i vårt sortiment. Våra kraftfulla industriella dammsugare kan användas i de flesta miljöer, och du hittar en mängd tillbehör till både högtryckstvättar och industridammsugare.

Du kan enkelt beställa dina produkter via vår webbshop, och vi levererar snabbt och pålitligt. Om du behöver råd eller vägledning om vilken kompressor som passar dina behov bäst är våra experter redo att hjälpa. Du kan kontakta oss direkt via e-post, chatt eller telefon för personlig assistans och rekommendationer.

Missa inte dessa kategorier

ArbetsbänkarArbetsstolarVerktygstavlor