Förlängningssladdar & kabeltrummor

En förlängningskabel är mycket användbar och hjälper oss att öka räckvidden för elektriska apparater. I Cowabs webbshop kan du hitta ett brett utbud av förlängningskablar, kabelrullar och grenuttag. Du kan välja mellan flera olika storlekar och typer av förlängningssladdar, allt från en enkel förlängningskabel till grenuttag med flera uttag. Alla våra grenuttag är jordade.

Vi erbjuder också kabelrullar och förlängningskablar med USB-portar, så att du får både USB-uttag och eluttag i en enhet.

En förlängningskabelrulle eller kabelvinda är idealisk för att hålla ordning på dina förlängningssladdar när de inte används. Dessa kabeltrummor låter dig snabbt och enkelt rulla upp kablarna och hålla dem organiserade. Detta hjälper till att undvika trassliga kablar och gör det enklare att lagra och transportera dina förlängningskablar. Vi har även väggmonterade kabelvindor i vårt sortiment, vilket är både platsbesparande och praktiskt.

Förlängningskablar och kabelrullar för utomhusbruk

Om du behöver en förlängningskabel som kan användas utomhus har vi både förlängningskablar och kabelrullar för utomhusbruk (IP44). Våra förlängningskablar för utomhusbruk finns i olika längder och är utrustade med självstängande lock för att förhindra att smuts och vätska kommer in i uttaget.

Om du behöver hjälp med att välja rätt förlängningskabel kan du kontakta oss via chatt, e-post eller telefon, så hjälper vi dig gärna. Du kan också enkelt beställa din nya kabelupprullare eller grenuttag i vår webbshop – vi levererar över hela landet.

Missa inte dessa kategorier

ArbetsbänkarArbetsstolarVerktygstavlor