ESD-bord effektivt ESD-skydd

Ett ESD-bord är en specialutformad arbetsyta som tillverkats för att minimera risken för elektrostatisk skada på känslig elektronisk utrustning. På cowab.se erbjuder vi ESD-arbetsbord som ger optimalt skydd och funktionalitet där elektriska komponenter hanteras.

Genom att använda ett ESD-bord från Cowab kan du vara säker på att du vidtar nödvändiga skyddsåtgärder för att skydda dina elektroniska komponenter från elektrostatisk urladdning. Våra ESD-arbetsbänkar är konstruerade med material som effektivt avleder statisk elektricitet och är utrustade med ett specialiserat jordningssystem för att säkerställa att statisk elektricitet snabbt och säkert försvinner.

En viktig egenskap hos våra ESD-bord är den antistatiska ytan. Denna yta minskar friktionen och förhindrar uppbyggnad av elektrostatisk laddning. Detta är särskilt viktigt vid hantering av känsliga elektroniska komponenter som kan skadas av även den minsta elektriska urladdning.

I sortimentet hittar du både ESD-monteringsbord på hjul samt praktiska ESD-verkstadsbänkar. Våra ESD-bord är också ergonomiskt utformade för att säkerställa komfort och effektivitet under arbetet. Du kan komplettera arbetsbänken med vår andra ESD-utrustning för att få en komplett arbetsstation på verkstaden, lagret eller industrin. Hos Cowab kan du vara säker på att du får kvalitetsprodukter som håller och behöver du hjälp med at välja rätt ESD-bord eller utrustning så finns vi här för att hjälpa dig.

Missa inte dessa kategorier

ArbetsbänkarArbetsstolarVerktygstavlor