ESD-lådor för pålitligt skydd av elektroniska komponenter

När det kommer till hantering och förvaring av elektroniska komponenter är det avgörande att se till att de är skyddade från elektrostatisk urladdning (ESD) som kan orsaka allvarlig skada. ESD-lådor är speciellt utformade för att tillhandahålla en pålitlig lösning för att förhindra ESD-skador och bevara elektroniska enheters egenskaper.

En av de viktigaste egenskaperna hos ESD-boxar är att de är gjorda av ledande plast som effektivt avleder elektrostatisk laddning. Detta förhindrar uppbyggnad av statisk elektricitet och minskar risken för ESD-skador. ESD-lådorna har även en rejäl konstruktion som skyddar mot stötar, vibrationer och fukt.

En annan fördel med ESD-lådor är att de är lätta att hantera och transportera. De är utrustade med ett praktiskt handtag som gör det enkelt att ta med dem och flytta runt dem. De antistatiska plastlådorna kan användas på alla typer av transportband och rullband, och är anpassade för EUR-pallar. Detta gör det praktiskt att organisera och transportera elektroniska komponenter på ett säkert sätt. Våra antistatiska förvaringslådor levereras kompletta med lock.

Du kan enkelt beställa ESD-lådor och plastbackar i vår webbutik, vi skickar ESD-produkter över hela landet.

Missa inte dessa kategorier

ArbetsbänkarArbetsstolarVerktygstavlor