ESD-vagnar: effektivt skydd mot statisk elektricitet

En viktig del av varje verkstad som hanterar elektroniska komponenter är ett korrekt skydd mot statisk elektricitet. ESD-vagnar är speciellt utformade för att säkerställa att dessa komponenter förblir säkra och intakta under transport och lagring. På cowab.se kan du hitta ett brett utbud av högkvalitativa ESD-vagnar som är optimerade för att möta dina behov av antistatiskt skydd.

ESD står för “ElectroStatic Discharge”, och syftar på den skadliga effekten av statisk elektricitet på elektroniska enheter. När elektroniska komponenter utsätts för statisk elektricitet kan det leda till allvarliga skador, såsom funktionsfel eller permanent förstörelse av komponenterna. Därför är det avgörande att ha rätt utrustning för att hantera och transportera dessa komponenter på ett säkert sätt.

Våra ESD-hyllvagnar och bordsvagnar är speciellt designade för att minimera risken för ESD-skador. Dessa vagnar är utrustade med antistatiska hjul och hyllplan som effektivt avleder statisk elektricitet. Detta säkerställer att komponenterna som placeras i vagnen förblir säkra och skyddade från potentiella skadliga utsläpp.Förutom deras antistatiska egenskaper är våra ESD-vagnar också designade med fokus på användarvänlighet. De har ergonomiska handtag och smidiga hjul, vilket för det enkelt och bekvämt att transportera komponenter runt i verkstaden. Med dessa vagnar kan du effektivt organisera och hantera elektroniska komponenter utan att oroa dig för skadliga ESD-urladdningar.

Välj mellan antistatiska vagnar med två eller fler hyllplan, och i olika storlekar beroende på komponenternas storlek och det utrymme du har tillgängligt. Våra ESD-bordsvagnar håller hög kvalitet, och du kan enkelt beställa dem i vår webbutik. Behöver du hjälp med att välja ESD-vagn står våra duktiga medarbetare på kundtjänst redo att ge dig råd.

Missa inte dessa kategorier

ArbetsbänkarArbetsstolarVerktygstavlor