ESD-tillbehör

Vägghängda verktygsskåp hos Cowab

Vägghängda verktygsskåp för optimal förvaring

KÖP HÄR

ESD-utrustning ger skydd mot statisk elektricitet

Elektrostatisk urladdning (ESD) är ett vanligt problem som kan orsaka allvarliga skador på elektroniska komponenter. För att undvika dessa skador är det viktigt att använda rätt ESD-utrustning. På Cowab har vi ett brett urval av ESD-utrustning och tillbehör i vår webbutik.

ESD-skydd och antistatisk utrustning är speciellt utformade för att avleda elektrostatisk laddning och förhindra att den överförs till känsliga elektriska komponenter. Denna utrustning är väsentlig i arbetsmiljöer där elektroniska komponenter hanteras, såsom verkstäder eller produktionsanläggningar.

En populär produkt för att förhindra elektriska stötar är antistatiska armband. Dessa ESD-armband är lätta att använda och fästs runt handleden. De leder bort elektrostatisk laddning från din kropp så att den inte kan skada de känsliga komponenterna du arbetar med.

Förutom antistatiska armband erbjuder vi även ett brett utbud av andra antistatiska produkter, såsom förpackningar, plastpåsar, jordkontakter och skoskydd för att nämna några. Våra ESD-produkter håller mycket hög kvalitet och vi hjälper dig gärna att välja rätt. Har du till exempel speciella behov av ditt moderna produktionsföretag är sannolikheten stor att vi kan få fram det du behöver då vi har ett gediget samarbete med våra leverantörer.

Missa inte dessa kategorier

ArbetsbänkarArbetsstolarVerktygstavlor