Förvara dina produkter i professionella verktygsvagnar

Bra förvaring av verktyg underlättar i alla verkstadsmiljöer. Mobila verktygsvagnar från Cowab finns i en mängd olika utföranden, där du snabbt hittar det alternativ som bäst passar dina behov. Rullvagnarna för verktyg och redskap kan anpassas och skräddarsys helt efter önskemål, tack vare en mängd smarta tillsatser. En uppsamlande verktygsvagn, en mekanikervagn eller en smidig plockkarusell: hos Cowab hittar du verkstadsvagnarna till dina ändamål. Kolla även in våra praktiska förrådshyllor och förvaringsbackar till verkstadsmiljöer.

Verktygsvagnar med lådor

Våra robusta verkstadsvagnar med låsbara lådor erbjuder stort förvaringsutrymme. Välj omfång och lådantal på rullvagnen, från tre upp till 12 utdragbara lådor. I redskapsvagnarna med lådor är hammare, skruvmejslar, tänger och andra verktyg alltid nära till hands. Köp verktygsvagnar med låsbara lådor, för att alltid ha en bra överblick över verkstadens eller garagets verktyg.

Verkstadsvagn med draghandtag

En smidig verktygsvagn med lock och låsregel ger dig möjlighet att både samla ihop och transportera stora mängder redskap och tillbehör. Verkstadsvagnen för verktygsfrakt är utrustad med rejäla luftgummihjul och draghandtag, för smidigast möjlig transport. En grövre förvaringsvagn med volym på upp till 300 liter är en utmärkt lösning för riktigt stora förvaringsbehov. Verktygsvagnens låsbara lock fungerar utmärkt som arbetsyta och vagnen styrs smidigt med handtagen på kortsidorna. En perfekt lösning för verkstäder och industrier med höga krav på förvaringsmöjligheter.

Missa inte dessa kategorier

ArbetsbänkarArbetsstolarVerktygstavlor