Cykelparkering

Slitstarka entremattor till arbetsplatsen

KÖP HÄR

Cykelställ och cykelparkering

Det blir allt vanligare att ta cykeln till jobbet – så en riktig cykelparkering är ett måste på arbetsplatsen. För att få en ordentlig parkering för cyklar är cykelställ, cykelhållare och cykelgarage att rekommendera. Hos oss kan du hitta en mängd olika modeller av cykelställ och cykelskjul.

Du hittar till exempel vanliga cykelställ i stål med plats för upp till 5 cyklar som kan användas både inomhus och utomhus. Gillar du inte tanken på att ha ett cykelställ liggandes på marken är ett vägghängt cykelställ ett bättre alternativ. Vi har också vridbara cykelställ som förhindrar att cyklarnas styren fastnar i varandra, vilket är väldigt smidigt när det kan vara trångt och bökigt att parkera cykeln.

Cykelställ med byglar i olika höjd gör att du undviker att fastna med cykelstyret i andra cyklar när det är trångt.

Cykelskjul och cykelgarage

Då cyklar oftast förvaras utomhus kan det vara bra att försöka skydda dem mot väder och vind. Med cykelskjul och praktiska cykelgarage från Cowab gör du just det. Våra cykelställ med tak och cykelgarage finns i en mängd olika modeller, och de kan beställas med eller utan medföljande cykelställ.

För ökad säkerhet har vi även cykelgarage med lås. Dessa cykelskjul har stålkonstruktion och plexiglas som skyddar mot både väder och stöld. Du kan bygga på cykelgaragen om du har behov av ett större utrymme för cyklar och mopeder.

Beställ cykelställ online

Med vårt breda utbud av cykelställ, cykelhållare och cykelställ med tak kan du känna dig säker att du hittar något som passar dig – oavsett om du behöver ett cykelställ med lås eller ett mer traditionellt cykelställ.

Har du frågor om våra cykelställ eller cykelgarage? I så fall kan du höra av dig till vår kundservice så hjälper vi dig hitta rätt cykelställ. Du når oss på telefon, mejl och chatt. Och vi lovar grejer som håller.