Brandskåp

Skydda dig med rätt personskydd på arbetet

TILL SKYDDSUTRUSTNING

Brandskåp och säkerhetsskåp

Det är viktigt at skydda tillgångar och viktiga dokument med brandskåp, säkerhetsskåp och kemikalieskåp. Brandskåp används för många olika föremål, till exempel förvaring av värdepapper eller att säkra arbetsplatsen mot brandfarliga kemikalier. Du hittar ett varierat urval av brandklassade och inbrottsskyddande skåp i vårt sortiment.

Ett exempel på populära produkter är brandsäkra dokumentskåp som kan hålla dina värdepapper och dokument trygga i upp till två timmar. Våra brandskåp fungerar även som värdeskåp, och finns med olika låssystem. Du kan bland annat välja mellan elektroniska kodlås och nyckellås. Kodlås är ett praktiskt val om många personer ska ha tillgång till skåpet och dess innehåll, och du slipper hålla reda på en massa nycklar.

Brandsäkra arkivskåp

Ett annat alternativ är brandsäkra arkivskåp som också står emot brand i upp till två timmar. Du väljer själv om du vill använda skåpet till förvaring av mappar och pärmar eller dokument, värdepapper och kontrakt – eller en kombination av alla. Arkivskåpen finns i olika storlekar och med olika antal hyllplan så att du enkelt ska hitta en modell som passar dina behov.

De stora arkivskåpen består av flyttbara hyllplan och kraftiga stålplattor, medan de minsta dokumentskåpen bara har tre hyllplan. Stålskåpen är ganska tunga och svåra att bära med sig vilket gör dem ännu mer stöldskyddade.

Brandklassade kemikalieskåp

Det ställs höga krav på säker förvaring av kemikalier och brandfarliga ämnen på arbetsplatsen, och det är mycket viktigt att du investerar i pålitliga brandklassade skåp. Våra brandskåp och brandklassade kemikalieskåp testas noga och är utvecklade för att upprätthålla bästa möjliga säkerhet, och de flesta har en automatisk självavstängningsmekanism som aktiveras vid höga temperaturökningar. Detta är helt nödvändigt för att både förhindra och begränsa brand.

Beställ brandskåp och säkerhetsskåp online

På Cowab har vi ett stort och varierat urval av brandskåp, säkerhetsskåp, kemikalieskåp och brandklassade arkivskåp till konkurrenskraftiga priser. Du beställer snabbt och enkelt i vår webbutik, och vi levererar våra produkter över hela landet.

Är du osäker på vilket brandskåp du ska välja? I så fall kan du kontakta vår kundservice via telefon, mejl och chatt. Vi gör alltid vårt yttersta för att vägleda och hjälpa dig hitta den produkt du vill ha och behöver. Och vi lovar grejer som håller.