Värmefläktar & Avfuktare

Avfuktare och värmefläktar till utrymmen med hög luftfuktighet

Genom att använda en värmefläkt, byggfläkt eller elvärmefläkt värmer du snabbt och effektivt upp arbetsplatsen. Byggfläkten gör att värmen sprider sig snabbt och du får en behaglig värme på kort tid. Med en värmefläkt sker uppvärmningen energieffektivt och det viktiga inneklimatet och temperaturen hålls på en bra nivå. Våra elvärmefläktar används med fördel på byggarbetsplatser.

Avfuktare är absolut nödvändiga att använda i utrymmen som behöver avfuktas såsom torkrum, garage och lager samt vattenskadade utrymmen där olyckan varit framme. För att förhindra mögeltillväxt bör inte ett rums eller utrymmes luftfuktighet vara över 50%. I trä brukar det talas om fuktkvoter som mäts i procent, och det finns en ökad risk för mikrobiell tillväxt när fuktkvoten överstiger 17%. Med våra avfuktare ställer du enkelt in den luftfuktighet du vill ha – glöm inte att tömma tanken bara.

Beställ avfuktare och värmefläktar online

Med våra avfuktare och värmefläktar förhindrar du mögel och vattenskador på arbetsplatsen. Har du frågor eller funderingar kring våra byggfläktar och luftavfuktare är du välkommen att höra av dig till oss. Du når oss på telefon, mejl och chatt. Och vi lovar grejer som håller.