Påkörningsskydd

Förvara hållbart med rätt lastpallar

KÖP HÄR

Stort urval av påkörningsskydd

Påkörningsskydd och kollisionsskydd används för att skydda både anställda och gods från maskiner, truckar och lastbilar – och de kan användas både inomhus och utomhus. Man kan till exempel sätta upp påkörningsskydd på lagret för att skydda pallställ, lagerhyllor och liknande.

I vårt sortiment hittar du ett brett utbud av påkörningsskydd i många olika storlekar och former oavsett om du letar efter hörnskydd, gavelskydd eller raka påkörningsskydd. Du kan på så vis sätta ihop skydden efter ditt behov och dina önskemål. De flesta av våra skydd är tillverkade av stryktåligt, helsvetsat stål. Påkörningsskyddens höjd kan variera från modell till modell, och du hittar påkörningsskydd med både hög och låg profil i vårt sortiment.

Synliga trafikstolpar

Våra påkörningsskydd kan användas till att begränsa trafik, till exempel för att blockera vägar och markera vissa zoner som används för lastning och lossning av varor och gods. Vi rekommenderar att använda synliga trafikstolpar i gult och svart som både gångtrafikanter och lastbilar lätt kan få syn på.

Kollisionsskydd och påkörningsskydd kan även användas för att avgränsa vissa områden och dela upp arbetsområden i olika avdelningar. Till exempel kan du montera skydden runt olika anordningar, konstruktioner och maskiner för att förbättra arbetsmiljön, hälsan och säkerheten samt för att skydda dina investeringar. Fundera gärna på om du behöver andra typer av avspärrningar när du utforskar vårt sortiment – vi har allt från avspärrningsstolpar med band till robusta betongsuggor!

Beställ påkörningsskydd online

Vi rekommenderar att du ser över vårt sortiment och väljer ut påkörningsskydd som passar dina behov. Det är bara att kontakta oss om du behöver hjälp att välja rätt produkter. Vi har specialistkunskap och lång erfarenhet av att leverera hållbara lösningar till verkstad, lager och industri – därför kommer vi gärna med tips och råd för hur du skapar en trygg arbetsplats.

På Cowab vet vi hur viktigt det är att prioritera både säkerhet och produktivitet. Du behöver inte heller bekymra dig över frakten när du beställer från vår webbutik – vi levererar till hela landet. Och vi lovar grejer som håller.