Nyckelskåp och nödnyckelskåp

Med ett nyckelskåp eller en nyckelgömma från Cowab kan du förvara dina nycklar på ett säkert sätt. I vårt sortiment hittar du både vanliga nyckelskåp med nycklar och praktiska nyckelskåp med kodlås. Våra nyckelskåp med kodlås gör att du och dina kollegor slipper hålla reda på och samsas om en nyckel, utan alla kan komma åt nycklarna i nyckelskåpet med hjälp av en kod.

Ett nödnyckelskåp är nödvändigt för att öka säkerheten på arbetsplatsen. Det röda skåpet har en krok där nödnyckeln hängs samt en medföljande hammare för att du snabbt ska kunna krossa glaset och få tag i nyckeln om en nödsituation uppstår.

Smart nyckelgömma med bluetooth

Med en nyckelgömma med bluetooth får du ett litet nyckelskåp med hög säkerhetsgrad som du öppnar med hjälp av bluetooth. Den är perfekt på arbetsplatser och ställen där det krävs smidiga och enkla nyckelöverlämningar både inomhus och utomhus. Du väljer själv om skåpet ska ha en permanent kod eller en engångskod för att öppna nyckelgömman. Koden delar du via SMS eller mejl direkt till den som ska få tillgång till nyckelgömman.

Beställ nyckelskåp, nyckelgömma och nödnyckelskåp online

Hos oss hittar du säkerhetsklassade nyckelskåp, nödnyckelskåp, nyckelskåp med kombinationslås och stora nyckelskåp med kroklister för upp till 150 krokar. Vi har många olika modeller och storlekar att välja mellan för att du ska hitta det nyckelskåp som passar bäst för just dig. Vill du ha ett nyckelskåp eller en nyckelgömma för utomhusbruk har vi det också!

Vet du redan nu vilket nyckelskåp du vill ha kan du beställa snabbt och enkelt i vår webbutik. Har du däremot svårt att välja nyckelskåp eller nyckelgömma kan du höra av dig till oss så hjälper vi dig gärna hitta det alternativ som passar bäst för dig. Du når oss på telefon, mejl och chatt – och vi lovar grejer som håller.