Speglar för olika syften

På lager och industrier är det inte ovanligt att medarbetare växlar mellan att förflytta sig till fots och med truck – ibland i väldigt hög fart med truck. Därför är det viktigt att placera ut speglar så att medarbetaren på trucken ser kollegan som kommer gåendes och vice versa. Med våra industrispeglar får du en överblick över lagergolvet och industrigolvet och risken för påkörningsolyckor minskar.

Speglar är även bra hjälpmedel i butiker och i trafiken. Med en butiksspegel eller en kupolspegel kan du övervaka utsatta områden i butiken. Med en kupolspegel får du en överblick på 360° över butiken och kan hålla bra koll på vad som händer i butiken. En butiksspegel ger en mindre överblick men du kan fokusera spegelns vinkel på ett ställe i butiken som är extra utsatt eller där stöldrisken är större. På så sätt får du en god överblick över det utsatta området.

Trafikspeglar och vidvinkelspeglar

En trafikspegel, vägspegel och vidvinkelspegel ger bättre sikt i kurvor och utfarter där det finns stor risk för påkörningsolyckor. Våra speglar är tillverkade av akrylplast som gör dem stryktåliga och vädertåliga. Vissa av våra trafikspeglar har eluppvärmning för att förhindra att frost sätter sig på spegelytan under vintern, andra modeller har frostfria spegelytor som är anpassade för vårt nordiska klimat.

Våra trafikspeglar kan du använda på ett lager likväl som ute på en parkeringsplats eller någon annanstans i trafiken. Dessutom har vi speglar som kan monteras på truckar, grävmaskiner, hjullastare och andra maskiner för att öka säkerheten för den som kör och andra runt omkring.

Beställ industrispegel, trafikspegel och kupolspegel online

I vårt sortiment hittar du många olika speglar i olika modell och för olika ändamål. Behöver du hjälp att välja industrispegel, trafikspegel, säkerhetsspegel eller vidvinkelsspegel? Ta då kontakt med vår kundservice så hjälper vi dig! Du når oss på telefon, mejl och chatt. Vet du vad du vill ha och behöver kan du beställa snabbt och enkelt i vår webbutik. Vi levererar till hela landet – och vi lovar grejer som håller.