Värdeskåp

Skydda dig med rätt personskydd på arbetet

TILL SKYDDSUTRUSTNING

Värdeskåp och säkerhetsskåp

För att förvara värdepapper, viktiga dokument, vapen och annat är ett säkerhetsskåp nödvändigt. I vårt sortiment hittar du bland annat säkerhetsskåp med kodlås, värdeförvaringsskåp, inbrottssäkra kassaskåp och värdefackskåp som ökar säkerheten hos dig och din arbetsplats.

Våra säkerhetsskåp finns i olika modeller och storlekar för att du ska hitta ett skåp som passar för de föremål du vill förvara säkert. Vi har både små värdeskåp med ett hyllplan och stora kassaskåp med fler hyllplan och elektroniska kodlås som ökar säkerheten. Säkerhetsskåp med kodlås är perfekt för dig som inte vill riskera att tappa nyckeln eller på arbetsplatser där fler personer ska få behörighet till skåpet.

Skyddsklassade värdeskåp

Med ett kassaskåp eller säkerhetsskåp får du ett pålitligt skydd för stöldbegärliga föremål, vapen och papper. Hos oss hittar du brand- och inbrottsklassade värdeskåp. Vi testar säkerhetsskåpens inbrotts- och brandskydd för att försäkra oss om att de håller högsta klass. Inbrottsskydden testas och certifieras enligt Europeisk Standard.

För att du ska få en så säker förvaringslösning som möjligt bör du bulta fast och förankra ditt säkerhetsskåp i golvet eller väggen.

Beställ värdeskåp, värdefackskåp och säkerhetsskåp online

Om du vet vilket säkerhetsskåp eller värdeskåp som passar dina behov och de föremål du ska ha i det kan du beställa snabbt och enkelt i vår webbutik. Är du däremot osäker på vilken typ av kassaskåp du ska välja kan du kontakta vår kundservice för hjälp och rekommendationer. Du når oss på telefon, mejl och chatt och vi hjälper dig gärna hitta det mest optimala värdeskåpet för dig och din arbetsplats. Och vi lovar grejer som håller.