Avskärmning & Avspärrning

Skydda dig med rätt personskydd på arbetet

TILL SKYDDSUTRUSTNING

Avskärmning och avspärrningsbarriärer

Har du behov av avskärmningar och avspärrningsbarriärer? Då har du kommit till rätt ställe! På Cowab har vi flexibla avspärrningslösningar som kan användas inom industri, verkstad, lager och många andra arbetsplatser där det finns behov att spärra av vissa områden. Avspärrningsbarriärer och avpärrningsstaket gör det enkelt att bilda köer utan att människor blir förvirrade eller smyger in av misstag.

Du kan välja mellan många olika modeller och varianter av avskärmningar. Hos oss kan du till exempel beställa avspärrningsband med tillhörande avspärrningsstolpar som finns i många olika färger och material. Du hittar även avspärrningsbarriärer i mässing och plast som kan användas i entréer, biografer, konserthallar och andra liknande ställen.

Tillbehör till avspärrningar

Vi erbjuder många olika tillbehör till avspärrningar och staket, till exempel betongsuggor som både passar som tillfällig och permanent lösning. Våra betongsuggor kan dessutom användas som påkörningsskydd, och de kan enkelt förflyttas och transporteras med hjälp av en truck.

Avspärrningsbarriärer är praktiska staket som kan byggas på och sättas ihop vid behov. Barriärerna är stabila och slitstarka tack vare sin kraftiga stålkonstruktion. Det gör att du kan använda avspärrningsbarriärerna som påkörningsskydd och inte enbart för att spärra av vissa områden.

Plastkedjor och avspärrningsband är också bra att använda till avspärrningar. De är ekonomiska och praktiska lösningar som kan kombineras med avspärrningsstolpar. Välj gärna en färgrik modell för att avspärrningskedjan ska bli så synlig som möjligt.

Praktiska avspärrningsbarriärer

Du kan använda avspärrningsstolpar med kedjor eller rep som avspärrningsbarriär. Vi har produkter som kan användas både inomhus och utomhus. Väggmonterade avspärrningsband som kan dras in och ut är en praktisk lösning för inomhusbruk. De ser enkla och eleganta ut, och är diskreta när de inte används. Kombinera avspärrningsbanden med flyttbara stolpar om du inte vill ha en permanent lösning. Du bör däremot välja kraftiga, slitstarka varianter om du vill kunna använda avspärrningen utomhus.

Behöver du tips och råd eller hjälp att välja avskärmningar som passar din arbetsplats? Ta då kontakt med vår kundservice – vi har specialistkunskap och lång erfarenhet så vi vet vad som passar bäst för olika branscher och ändamål. Du når oss via telefon, mejl och chatt. Och v i lovar grejer som håller.