Skyddsutrustning

Förvara din utrusning i ett robust verktygsskåp

TILL VERKTYGSSKÅP

Säkert och produktivt arbete med skyddsutrustning

Säkerhet ska komma först när du jobbar inom industri, på lager eller verkstad – därför erbjuder vi ett stort utbud av skyddsutrustning i vår webbutik. Skyddsutrustningen gör att du kan utföra dina arbetsuppgifter på ett säkert sätt samtidigt som du kan jobba effektivt och produktivt.

Oavsett om du behöver personlig skyddsutrustning, Första Hjälpen-utrustning eller produkter som ger bra smittskydd så hittar du många bra lösningar hos oss. Ta gärna kontakt med oss om du behöver hjälp att välja utrustning – vi har specialistkunskap och lång erfarenhet av branschen så vi vet vad som behövs för god hälsa, miljö och säkerhet på arbetsplatsen.

Stort utbud av personlig skyddsutrustning

Många arbetsuppgifter kan inte genomföras utan personlig skyddsutrustning. Du behöver till exempel en säkerhetssele om du jobbar på höga höjder. Vi har kompletta fallskyddspaket med professionell utrustning bestående av en vadderad sele med snabbspännen, fallskyddsblock, diverse krokar samt en förvaringspåse. Du kan även beställa alla delar som ingår i fallskyddspaketen separat, samt extra rep, karbinkrokar och fallskyddsblock.

Vi har även industrihjälmar och skyddshjälmar med justerbar storlek som väger lite. Hjälmarna kan användas av många personer tack vare 4-punkts hakband och hjulspärr. Du kan också köpa praktiska uppsättningar med hörselskydd – de är särskilt viktiga att ha på arbetsplatser med varierande ljudnivåer.

Smittskydd och Första Hjälpen-utrustning

Det är viktigt att upprätthålla god hygien och genomföra smittskyddsåtgärder på de flesta arbetsplatser. Hos oss kan du bland annat hitta en praktisk handdispenser och paket med handdesinfektion och handsprit. Vi har dispensrar som kan stå på golvet, samt små modeller som kan ställas på bord och andra plana ytor.

Riktig Första Hjälpen-utrustning bör också finnas på plats för att säkerställa en trygg arbetsdag. Vi erbjuder ett varierat utbud som passar för olika arbetsplatser. Du hittar till exempel en väggstation för ögondusch som är helt oumbärlig på arbetsplatser med risk för ögonskador och platser med många partiklar i luften. Ögondusch kan även användas på huden vid skador som orsakats av syror och andra kemikalier. Annan nödvändig utrustning som finns i vårt sortiment inkluderar låsbara medicinskåp, fingerförband och plåster.