Fasta hjul & Länkhjul

Lyftbord på Cowab

Ta hjälp av ett kraftfullt lyftbord vid tunga lyft

SE UTBUDET

Förbättra funktionalitet och effektivitet med fasta hjul och länkhjul

Utforska vårt sortiment av fasta hjul och länkhjul för att få den perfekta kombinationen som passar dina behov. Oavsett om du behöver fullständig rörelsekontroll eller vill ha stabilitet i en riktning, erbjuder vi högkvalitativa hjul med hög prestanda och hållbarhet. Upptäck fördelarna med transporthjul och länkhjul för att redan idag kunna förbättra funktionaliteten och effektiviteten.

Länkhjul är hjul som ger dig förmågan att styra din vagn i vilken riktning som helst. Genom att vara monterade på länkar kan dessa hjul vridas 360°, vilket gör det otroligt enkelt att manövrera genom trånga utrymmen eller på ojämna ytor. Våra länkhjul är tillverkade med material av högsta kvalitet för att ge dig ett stabilt och smidigt rullande underlag.

Fasta hjul erbjuder stabilitet genom sin fixering i en specifik riktning. Dessa hjul är perfekta för situationer där du vill säkerställa att din vagn rör sig framåt eller bakåt utan att kunna svänga åt sidorna. Detta gör dem bra för användning på plana ytor och ger dig tryggheten att din last rullar i önskad riktning.

Möjligheten att kombinera transporthjul och länkhjul ger dig ultimat flexibilitet och funktionalitet. Genom att ha fasta hjul som stöd i en riktning och länkhjul som ger smidig manövrering i andra riktningar får du en vagn som är anpassningsbar för olika miljöer och behov.

Vi erbjuder fasta hjul och länkhjul av högsta kvalitet, tillverkade med tåliga material för att möta kraven i olika arbetsmiljöer. Våra hjul är också utformade för att ge minimalt rullmotstånd och minska belastningen på din vagn, vilket bidrar till ökad effektivitet och hållbarhet.

Oavsett om du behöver länkhjul med broms till dina industriella projekt eller fasta hjul till din transportvagn, har vi de optimala alternativen för dig. Utforska vårt sortiment idag för och hitta den perfekta kombinationen som kommer att möta dina specifika behov.