Välj rätt hjulsatser till din stol

Optimera kvaliteten och funktionaliteten i dina stolar med slitstarka hjulsatser från Cowab. Oavsett om det gäller kontorsstolar eller industristolar har vi de perfekta hjulen för dig.

Våra lättrullande hjul är gjorda av polyuretan och är länkade för att ge smidig och tyst gång. Dessa hjul passar både kontorsstolar och robusta industristolar, och de rullar lätt över olika ytor. Dessutom är de exceptionellt slitstarka, vilket ger långvarig prestanda och hållbarhet.

För de som föredrar mer motstånd i rörelsen, erbjuder vi också trögrullande hjulsatser. Dessa länkade polyuretanhjul är idealiska för användning på kontorsstolar och industristolar med fotkryss med fem armar. Trots att de har en något långsammare hastighet än de lättrullande alternativen, kompenserar de med sin höga slitstyrka.

Oavsett vilken typ av stol du behöver utrusta med nya hjul, så kan du vara säker på att Cowabs hjulsatser kommer att leverera hög kvalitet i både prestanda och slitstyrka. Vi strävar efter att erbjuda hjul som förbättrar din stols funktionalitet och ger en smidig rörelse över olika ytor.

Upptäck vårt sortiment av hjulsatser och välj mellan våra trögrullande eller lättrullande hjul för att ta din stol till nästa nivå av komfort och prestanda. Beställ dina hjul snabbt och enkelt i vår webbutik eller ta kontakt med vår fantastiska kundservice – du når oss på telefon, mejl och chatt.