Effektiva påbyggnadssektioner till pallställ

Cowabs pallställ för effektiv förvaring av pallgods är stabila konstruktioner med riktigt god belastningskapacitet. Med påbyggnadssektioner till pallhyllorna utökar du förvaringsalternativen ytterligare för grundställen. Lager, verkstäder och industriförråd med behov av stora volymer pallgods behöver både effektiv och överskådlig förvaring, som samtidigt står pall för frekvent användning. Påbyggnaden kan användas som förlängning på både en grundsektion eller en tidigare påbyggnadssektion ur samma pallserie. Cowabs ställ och hyllor för effektiv förvaring finns i många utföranden och varianter, där du snabbt hittar smidiga och flexibla komplement till våra pallställ. Våra lagerhyllor till förråd och verkstäder fyller alla behov som ställs på effektiv lagerhållning av såväl små som riktigt stora gods. Här är två exempel på påbyggnadssektioner till våra pallställ.

Påbyggnad till pallförvaring

Påbyggnadssektionerna till Cowabs pallställ kan både komplettera en grundsektion eller bygga vidare på en tidigare påbyggnadssektion. Ställen är lätta att montera och går att skräddarsy efter enskilda önskemål eller specifika behov på arbetsplatsen. Påbyggnadssektionerna till pallställsförvaring finns i tre grundutföranden: med plats för två, tre eller fyra pallar i bredd. Utförandena kommer sedan också i tre olika höjder för att du ska kunna maximera din lageryta. Med påbyggnader till en grundsektion kan du snabbt skapa ett varierat hyllsystem med oerhörda förvaringsmöjligheter. Komplettera med en pallyftare och ett par pallvagnar för att underlätta förflyttning av pallgods på lagret eller industriförrrådet.

Påbyggnad till kabeltrummor

Våra påbyggnadssektioner till kabeltrumsupphängning är anpassningsbara och fungerar som påbyggnad till både grundsektion eller andra påbyggnader. Påbyggnadsstället för effektiv förvaring saknar en gavel och monteras enkelt på föregående hyllsektion. Konstruktionen är platssparande, vilket gör den optimal i en mängd olika verkstads- och förvaringsmiljöer. Påbyggnaden för kabeltrummor är dessutom lätt att modifiera efter behov, plus att den uppfyller branschens säkerhetskrav och standard. Skydda dina pallställ med påkörningsskydd och gavelskydd till pallställ och hyllor ur vårt sortiment, om förvaringen sker i områden med mycket frakt och transport. Eller montera fast ett verktygsställ, så har du alltid nödvändiga verktyg nära till hands.