Spara plats med praktiska pallställ

Cowabs grundsektioner till pallställ för lager och förvaring är rejäla konstruktioner som står pall för riktigt tunga gods. Ställen går att användas såväl i sina grundkonstruktioner som kompletterade med påbyggnadssektioner efter hur behoven förändras på lagret eller verkstaden. Cowabs pallhyllor för stabil förvaring håller mycket hög hygienfaktor och passar perfekt i de allra flesta förrådsområden. Skräddarsy ett optimalt förvaringssystem med effektiv logistik, bra godshantering och lagerhållning genom att investera i Cowabs pålitliga pallställ. I vårt sortiment för lager och förvaring hittar du även massor av praktiska produkter som säkerställer alla sorters förvaring. Allt från lagerhyllor och universalställ till förvaringsskåp, industrihyllor och smidiga lagervagnar.

Mångsidiga grundställ

Våra grundsektioner till pallställ för effektiv förvaring finns i tre grundutföranden i olika bredder. Med plats för sex till 20 pallar erbjuder förvaringsställen riktigt god lagerhållning med plats för mycket pallgods. Grundsektionen är såväl komplett som fristående och har två gavlar. Montering av Cowabs pallställ är väldigt enkel och tar lite tid i anspråk. Våra praktiska pallställ passar lika bra på mindre företags lager som större industrier och förråd med behov för riktigt hög pallförvaring. Du får en bra överblick och lätt åtkomst till pallarna vid godsförflyttning. Spara plats och samtidigt optimera förvaringsmöjligheterna med våra grundsektioner för pallställ till lager och förvaring. Med en utskjutsstege eller mobil trappstege förbättrar du ytterligare överblicken över varje pall och dess innehåll.

Pallställ för kabeltrummor

Cowabs förvaringsställ för upphängning och effektiv hantering av kabeltrummor är riktigt stabila konstruktioner. Kabelställen har mycket lång hållbarhet och hög bärvikt, med maxkapacitet på upp till två ton! Den flexibla designen gör att pallställen för kabeltrummor till lager och förråd är enkel att hantera, även vid maximal användning. Pallstället för kabeltrumsupphängning kan kompletteras med påbyggnadssektioner för att ytterligare utöka förvaringsmöjligheterna. Med ett par magasinskärror, en rejäl paketkärra, kabelvindor och skarvsladdar ur Cowabs sortiment kan du skapa det optimala förvarningssystemet för kablar och kabeltrummor.