Pallyftare med våg för lager, industri & butik

En pallyftare med våg tacklar krävande uppgifter på industrin och lagret med glans – och den effektiviserar arbetet med lyft och transport på samma gång! Pallyftarens inbyggda räknevågsfunktion är mycket noggrann och batterimodulen på de flesta av modellerna har en förbrukningstid på 35 timmar. Våra handtruckar tål höga belastningar, men det är viktigt att du väljer en modell med en maximal belastningskapacitet som passar för din arbetsplats. I vårt sortiment hittar du, till exempel, palltruckar med inbyggd våg som klarar att lyfta och transportera upp till 2000 kg.

Enkel avläsning med stor displayskärm

På Cowab har vissa av palldragarna med våg stora displayskärmar som gör att du får en överskådlig blick över informationen och kan läsa av den snabbt. Vissa modeller har en praktisk räknevågsfunktion som hjälper dig räkna lastens styckdetaljer medan du förflyttar pallen. Du kan även beställa smarta tillbehör till palltruckar som gör din arbetsdag och dina arbetsuppgifter enklare – till exempel en inbyggd printer och kommunikation med PC via Bluetooth. Tack vare det kan du automatisera och förenkla vissa processer samtidigt som du får fram exakt information om lasten vikt och dylikt.

Pallyftare med våg av hög kvalitét

Våra handtruckar med våg är av hög kvalitét och har praktiska funktioner. De kommer med polyuretanhjul som är lite mjukare, vilket gör att truckarna blir lätta att manövrera på ojämna underlag. Dessutom blir belastningen på golvytan inte lika stor – och du minskar slitaget på golvet! Du kan även hitta modeller som har boogiehjul som fördelar palldragarens vikt på en större yta. Dessa gaffellyftare har dubbla hjul för optimal viktfördelning och mer stabilitet, vilket gör det enklare för dig att transportera tungt gods. Boogiehjul gör det också enkelt att dra pallyftaren över trösklar och andra små hinder på vägen.

Beställ pallyftare och andra lyftutrustning online

Vi på Cowab har ett stort utbud av pallyftare med våg eller utan som tål användning i tuffa arbetsmiljöer. Dessutom har vi också massor med annan lyftutrustning och packutrustning för industri, lager och verkstad. Behöver du hjälp att välja ut din nya palldragare med inbyggd våg? Ta då kontakt med oss på Cowab så hjälper vi dig hitta den bästa lösningen för dig och din arbetsplats. Du når oss på telefon, mejl och chatt.